2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
اخه میشناسمش طرفو یه پیش زمینه ای ازش دارم چون بچه طلاقه بیشتر بخاطر این..

آهان آخه واسم سوال بود چون اکثر پسردخترا اولش اجازه نمیدن درمورد خانواده و مسائل خصوصیشون چیزی بدونی بعدا که بحث جدی شد و خواستن ازدواج کنن تو جلسه خواستگاری تازه خانواده همو میبینن

طفلی خانوادش مشکل داره خودش که تقصیری نداشته که بچه طلاق شده هزارتا مورد هست که پدرمادرعاشق داشتن ولی خودشون بی بندوبار بودن و بی مسئولیت و اهل زندگی وتعهدنبودن

آهان آخه واسم سوال بود چون اکثر پسردخترا اولش اجازه نمیدن درمورد خانواده و مسائل خصوصیشون چیزی بدونی ...

از لحاظ مهم بودن خانواده میگم. یعنی بخاطر بچه طلاق بودنش بیخیالش نشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ مهم بودن خانواده میگم. یعنی بخاطر بچه طلاق بودنش بیخیالش نشم؟

نه اخلاق و شخصیت و طرزفکر خودش رو بسنج ببین خودش چطور فکرمیکنه اگه با طلاق اوکی بود که خب میدونی که خودشم احتمال داره بره سمت طلاق ولی اگه از طلاق پدرمادرش دلخور بود خب میفهمی که خودش اهل زندگیه معمولا بچه هایی که اهل طلاقن چون خودشون ضربه خوردن نسبت به خانواده و همسر وفرزندشون دلسوزترن و بیشتر اهل زندگین البته من اینجوری فکرمیکنم شایدم اینطوری نباشه ولی خیلی دلم براشون میسوزه طفلیا بابت چیزی که دست خودشون نبوده باید حتی تو رابطه هاشونم بخاطر این قضیه کنارگذاشته بشن 🥲

نه اخلاق و شخصیت و طرزفکر خودش رو بسنج ببین خودش چطور فکرمیکنه اگه با طلاق اوکی بود که خب میدونی که ...

مرسی عزیزم.

خانوادم یکم رو این موضوع حساسن

میگن فامیل فکر خوبی نمیکنه و..