2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست
نه لامصب هیجی نمیگیره جز یه تخته فرش و یه رخت خاب و اینه شمع دون و کنسول

عب نداره عزیزم نگران نباش انقد معمولی خرید کن که بعدا حرصت در نیاد هرچی باشه خانواده شوهر اسمش روشه .ببری نبری حرف دارن.در کل درسته واسه خودت داری خرید میکنی ولی به هر حال الان هم خونه ها کوچیکه هم اینکه آدم هوس میکنه بعد یه مدت دکور عوض کنه.تازه آشپزخونه کاملا ساده خیلی خوبه به فکر بشور بساب بعدا هم باش.یه سری چیزا هم که آقای همسر بعدا واسه خونه باید بخره.من خودم خیلی جهزیه کم بردم خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مارکی بهتره؟بعدا پشیمون نمیشم؟

نمیدونم عزیزم.حالا بازم تحقیق کن.هرمارکی نخر.خیلی تحقیق کن.غصه این چیزارو نخور همش میگذره میره سعی کن سخت نگیری ک این روزا شیرین ترین روزای زندگیته 

عزیزم چرا نظرت نسبت به شوهرت خوب نیست؟دوستش نداری چرا باهاش داری ازدواج میکنی؟

چون ادم به درد نخوریه.البته اینو تازه فهمیدم.و تو خانوادمم فرهنگ طلاق نیست و میدونم برچسب بی ابرویی بهم میزنن بعد طلاق.بخاطر همین نمیتونم جدا شم

بهترین کار دنیارو میکنی کاش همه دخترا همین قدر فهم داشته باشن 

من از قبل ازدواج هم به مامانم گفتم نهایتا با ۲۵ تومن تمومش میکنم.اما خب مادره دیگه.رفتهبا کلی وام و قرض ۴۰ تومن جور کرده.من که میگم ۳۰ تومنشون بگو به شوهر من فقط بقیشم یه سرویس بخر برای خودت.چون هیچی طلا نداره.میگه نه ابروم میره.من نمیفهمم چه ابرویی میره اخه😲😲😲😐