haniyehf76 مدیر عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 813 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست به نظرتون با ۲۰ تا ۲۵ ملیون میشه یه جهیزیه ی خلوت خرید؟خونه حدود ۳۰۰ متره.اشپز خونه خلوت باشه و ظرفا کم.دکوری نداشته باشمسرویس خابم حدود یکو نیم درمیاد.سرویس چوب هم با ۶ تومت جمع میشه.به نظرتون میشه؟ 1397/02/12 | 14:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناتوردشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1312 میدونی من الان ۴۰ تومن دارم ولی چون خانواده ی شوهرم خیلی پرو عن و خیلییی خیلییی خسیس منم دلم نمیاد خ ... پس بهترین کارو میکنیحرف مردمم ازین گوش بشنو ازون یکی بفرست بیرون!!مردم در هرحال حرف زیاد میزنن ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
haniyehf76 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 813 سیصدمتربابیست فک نکنم من چهارسال پیش پنجاه تومن گرفتم خونم صدمتربود انگارهیچی نداشتم وای😓یعنی میگی نمیشه؟
haniyehf76 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 813 پس بهترین کارو میکنی حرف مردمم ازین گوش بشنو ازون یکی بفرست بیرون!! مردم در هرحال حرف زیاد میزنن اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زندگی نمیکردم خاک بر سرو
khanomi76 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 929 وسیله های بزرگتو خوب بردار توچشم باشن نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 بنظر من میشهیخچال گازماشین لباسشوییماشین ظرفشوییماکروفرسویس خوابمبلمیزنهارخورییه دست چینییه دست قابلمهدوتا فرشبقیشم بشما چه که خونه ۳۰۰ متره پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زند ... وا چرا پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
haniyehf76 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 813 اره بابا چرا نمیشه.مگه چند تیکه رو داماد نمیگیره!؟ نه لامصب هیجی نمیگیره جز یه تخته فرش و یه رخت خاب و اینه شمع دون و کنسول
haniyehf76 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 813 بنظر من میشه یخچال گاز ماشین لباسشویی ماشین ظرفشویی ماکروفر سویس خواب مبل میزنهارخوری ... اخ دقیقااا میخام بدونم به من چه ۳۰۰ متره اخه
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 سیصدمتربابیست فک من چهارسال پیش پنجاه تومن گرفتم خونم صدمتربود انگارهیچی نداشتم برای من خونه ۷۵ متری با حدود ۴۰ یا ۵۰ تومن خفه شد پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
ناتوردشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1312 اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زند ... حق داریاصلا خرج بیخود نکنحرف مردمم باد هواست، برای خودت زندگی کناینجارو هم جدی نگیریا همه میلیونرن یا زندگی رو سخت گرفت ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26534 با زباد جهیزیه بردن مخالفم خیلی دقت کن تو این اوج گرونی لازم نیست ریز خرید کنی.تاره وام ازدواج هم داری که.هر چقدر کمتر هزینه کنی به نفعته.اگه تهران هستی لوازم چوب رو برو از بازار مبل یافت آباد البته از تولیدی هاش داخال شهرک خرید کن عالیه
مامان_سامیار151 عضویت: 1395/07/08 تعداد پست: 21466 اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زند ... عزیزم چرا نظرت نسبت به شوهرت خوب نیست؟دوستش نداری چرا باهاش داری ازدواج میکنی؟
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14268 چرا دیگه دو دست میارم یه دست مبل نیم اشتیل ساااده ی کم چوب و یه راحتی ارزونِ ال میخرم برای جلو تلوزی ... اهان پس خوبه ولی تا میتونی با این ریزه میزه ها پر کن ریزه میزه هایی ک واقعا تو چشم باشه ک حرف در نیارن و حرص بخوری