2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست
میدونی من الان ۴۰ تومن دارم ولی چون خانواده ی شوهرم خیلی پرو عن و خیلییی خیلییی خسیس منم دلم نمیاد خ ...

پس بهترین کارو میکنی

حرف مردمم ازین گوش بشنو ازون یکی بفرست بیرون!!

مردم در هرحال حرف زیاد میزنن

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس بهترین کارو میکنی حرف مردمم ازین گوش بشنو ازون یکی بفرست بیرون!! مردم در هرحال حرف زیاد میزنن

اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زندگی نمیکردم خاک بر سرو

بنظر من میشه

یخچال 

گاز

ماشین لباسشویی

ماشین ظرفشویی

ماکروفر

سویس خواب

مبل

میزنهارخوری

یه دست چینی

یه دست قابلمه

دوتا فرش

بقیشم بشما چه که خونه ۳۰۰ متره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زند ...

وا چرا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
سیصدمتربابیست فک  من چهارسال پیش پنجاه تومن گرفتم خونم صدمتربود انگارهیچی نداشتم

برای من خونه ۷۵ متری با حدود ۴۰ یا ۵۰ تومن خفه شد

اره بخدا اصلا دلم نمیاد پول مامان بیچارمو خرج کنم.اونم برای کی؟کسی که اگر مجبور نبودم اصلا باهاش زند ...

حق داری

اصلا خرج بیخود نکن

حرف مردمم باد هواست، برای خودت زندگی کن

اینجارو هم جدی نگیر

یا همه میلیونرن یا زندگی رو سخت گرفت

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

با زباد جهیزیه بردن مخالفم خیلی دقت کن تو این اوج گرونی لازم نیست ریز خرید کنی.تاره وام ازدواج هم داری که.هر چقدر کمتر هزینه کنی به نفعته.اگه تهران هستی لوازم چوب رو برو از بازار مبل یافت آباد البته از تولیدی هاش داخال شهرک خرید کن عالیه

چرا دیگه دو دست میارم یه دست مبل نیم اشتیل ساااده ی کم چوب و یه راحتی ارزونِ ال میخرم برای جلو تلوزی ...

اهان پس خوبه ولی تا میتونی با این ریزه میزه ها پر کن 

ریزه میزه هایی ک واقعا تو چشم باشه ک حرف در نیارن و حرص بخوری