2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعی کن خونتو مدرن بچینی، اینجوری ارزونتر و شیک تره به سبک ایرانی بخوای بچینی باید کلی هزینه فرش و م ...

دقیقا 👌👌 سبک های مدرن بهتر و ارزون تر در میاد ، البته اگه کسی مارک های خیلی معروف نخره

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
به خدا من کل جهیزیم سه چهار میلیونم نشد.پنج سال پیش.خیلی ازوسایلامم اضافه بود خیلیم شیک

حتما همسرتون هم وسیله خریده، با چهار میلیون چی خریدی که اضافه هم بخواد بیاد🤤

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دقیقا 👌👌 سبک های مدرن بهتر و ارزون تر در میاد ، البته اگه کسی مارک های خیلی معروف نخره

آره عزیزم لازم نیست حتما برند معروفی باشه

اگه کسی سلیقه داشته باشه با هزینه کم خیلیییی خونش شیک میشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
حتما همسرتون هم وسیله خریده، با چهار میلیون چی خریدی که اضافه هم بخواد بیاد🤤

اصلا نمیشه تواین وضع بگیری من دارم جهیزیه میگیرم پول سرویس پلاستیک فقط یه تومن شد معمولی هم دارم میگیرم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
اصلا نمیشه تواین وضع بگیری من دارم جهیزیه میگیرم پول سرویس پلاستیک فقط یه تومن شد معمولی هم دارم میگ ...

اره واقعا...خیلی جنسا گرون شده

اره ميشه

خونت چه بزرگه 

كدوم شهري؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی