2777
2789
عنوان

یادش بخیر اون سال که کنکور دادم

197 بازدید | 19 پست

سال ۹۳ پزشکی تهران قبول شدم تو آسمون بودم انقدر که خوشحال بودم چقدر قبلش که درس میخوندم با انگیزه بودم تو دانشگاه همش الف میشدم انقدر زرنگ بودم

ولی بعد فارغ التحصیلی بی هدف شدم الان ۳۰ سالم شده نه تخصص خوندم سرکارم تفریحی دارم میرم کاش یه درصد انگیزه اون زمان و داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همش یاد اون وقتا که عاشق و سینه چاک درس خوندن بودم میفتم دلم تنگ میشه کاش برگردن اون انگیزه و علاقه و تلاش

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چقد خوب ک بعد ۳۰ سالگی این حس بهتون دست داد

من ک ۱ سال پشت کنکور موندم ینی تو سن ۱۹ سالگی ک دومین کنکور و دادم و نتیجه ای که میخواستم و نگرفتم حس پوچی بهم دست داد الان هم دانشگاه و بزور میرم

چون اون چیزی ک میخواستم نشد

درسم نمیخونم بزور میخونم

یادش بخیر اون روزایی ک درسم خوب بود

پزشکی با فرهنگیان مقایسه میکنی!!!

خب اگه پذشکی دندون یا رشته خوبی بری قطعا خیلی خوبه ولی هم خیلی سخته هم بیشتر رشته هاش زود نمیرسی

ولی فرهنگیان هم آسون تره هم از دانشجویی حقوق میگیری هم پنجشنبه جمعه ها تعطیلی و صب تا ظهرم کار میکنی فقط تازه بخوای میتونی کار دومم داشته باشی

انشالله شما هم به دوران اوجتون برگردین

حیفه با فارغ التحصیلی دانشگاه تهران و معدل الف دیگه ادامه ندین

میشه یه سوال بپرسم الان مشغول چه کاری هستین ؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨