2777
2789
عنوان

دیشب تایپیک زدم

62 بازدید | 2 پست

دیشب تایپیک زدم در چه صورت با اعدام موافقید

اکثرا قتل و تجاوز و خیانت رو گفتن

واسم جالب بود چون قتل و تجاوز همه جای دنیا جرمه ولی خیانت فقط توی 13 تا کشور جرمه.

من هنوز ازدواج نکردم و دوس پسر هم نداشتم که طمع خیانت دیدن رو بچشم و حقیقتا نمیدونم چقدر تلخه ولی به نظرم یجوری متحجرانه ست انگار خیانت شلاق و اعدام داشته باشه مثلا من این قانون رو به یه خارجی بگم میترسه...😶🌫️🫠

به نظرم خیانت برای زن هایی که توی جو سنتی بزرگ میشن تقریبا مثل دور از جون ، مرگشون میمونه برای همین هم چون میمیرن با خیانت دیدن ، به مرگ طرف مقابل راضی هستن چون خانواده روی طلاق حساسه پس نمیتونه برگرده خونه. حق طلاق هم نداره طبق قوانین سنتی .اگه بتونه طلاق هم بگیره نگاه بد و امنیت پایینی خواهد داشت توی جامعه.تقریبا مرگه براش. واس همین چون شرایط ازدواج توی ایران اینجوریه انگار زن و مرد پاهاشون رو روی گلوی هم فشار میدن یکی با اهرم نفقه و مهریه یکی با اهرم حق طلاق و مردسالاری پس وقتی از هم خیانت ببینن با مرگ هم موافقن. ولی حس میکنم توی اروپا که از 18 سالگی دخترا هم مستقل بار میان پا به پای پسرا ، کمتر به مرگ درمورد خیانت فکر میکنن برای همین هم خیانت توی کشورشون جرم نیست و فقط طلاق میگیرن.

ربطی نداره خیانت میتونه یک خانم مستقل و ثروتمند روهم ازپادربیاره

قطعا همه رو از پا در میاره و حتی خارجیا هم به کشتن طرف فکر میکنن ولی اینکه قبول کنن جز مجازات های قانونی باشه بعید میدونم توی اینستاگرام دیدم بخاطر نقض حقوق بشر و این داستانا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم