2777
2789

من ناخواسته باردار شدم. خدارو شکر بابت نعمتش و خدا به همه اونایی که منتظرن از راه درستش ببخشه . اما حالم خیلی بده . حاملگی سختی ندارم خیلی به بو و اینا ویار ندارم اما روحم ریخته بهم داغونم خسته ام عمیقاً غمگینم و هربار میخوام با کسی در میان بگذارم فقط جواب اینه که میدونی چند نفر آرزوشونه! یا اینا از هورموناته ... احساساتم به همسرم و از دست دادم فقط دلم میخواد پیش مامانم باشم بچه باشم دوباره ... بیخود اشک میریزم. بچه اولمه کسی شبیه من هست کمکم کنه ؟ .

عزیزم افسردگی گرفتی انگار

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من شبیه توام

درکت میکنم

خیلی داغونم از نظر روحی

استرس دارم همش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

منم مثل تو بودم میرفتم مشاوره تازه حال روحیم خوب شده بود که ناخواسته باردار شدم دوباره حالم بد شد

خداروشکر بارداریم راحت بود ولی حالا روحی داغون

الان بهترم سپردم به خدا دیگه فقط استرس زایمان دارم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عزیزم من خودم خواستم باردارم شدم... ولی مثل توام

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم اوایل اینجوری بودم با اینکه خودم خواستم بچه دار بشم احساسات خانم باردار که تغییر میکنه مهم رفتار دیگرانه راستی با بزرگ شدن بچه کم کم حالت خوب میشه مثلا تکون های ریزش اونقد منو خوشحال میکنه که پشیمون میشم از ناشکری هام

ببین دیگه کاریه که شده سعی کن خودت و از الان جمع کنی،چون این افسردگی رو ادامه بدی افسردگی بعد زایمان بسیار وحشتناکه،چون اونایی که افسردگی دوران حاملگی ندارن بعد زایمان احتمال پنجاه درصد افسردگی میگیرن و خیلی هم حس بدیه

و کلا دوران حاملگی خیلی شیرینه بعدها پشیمون میشی که چرا لذت نبردی

منم همینم و کماکان بدتر.خونه مامانم به مشکل خوردم اومدم خونه خودم صبح تا شب تنهام. بعد از این گرونی ها و تورم وضعیت مالیمون هم با شوهرم به مشکل خورده. یکی دوتا چیزم از شوهرم دیدم کلا روحیه و امید به زندگیمو از دست دادم. همش میخوابم و غذاهم هرموقع باشه میخورم. ویارمم میره و میاد. ناهار و حذف کردم موهام داره میریزه و هزارجور غم دیگه...زندگی قبل بارداریم شاهانه بود. باشگاه میرفتم با دوستم میرفتیم بیرون،درس میخوندم. لباس میخریدم با شوهرم اوقات دوتایی خوبی داشتیم.

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته هشتم روز دوم . با دکترم خواستم درمیون بزارم یکی از دکترهای مطرح هم هست اما مطلب همیشه دوتا سه تا توی اتاقن تا بهش گفتم برگشت بهم با تندی که این لوسبازیا چیه 34 سال سنته کی میخواستی بچه دار شب اگه الان آماده نبودی؟ خودتو جمع و جور کن اون همه آدم بیرون دارم خدا توکن هزینه میکنن واسه این شرایط تو .. اگه خیلی دلت نخوادش دفعه دیگه قلبش نمیزنه خوشحال میشی ؟ تمام مطب و کامل بهم نگاه میکردم منم اشکم در اومده بود و نمیتونستم بهش بگم فقط ازت کمک میخوام