2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیم کسل کنندس روتین وارترین حالت ممکنهاینده ای هم نمیبینم هدف از خلقتم چی بود واقعا😕

مثلا بقیه آپولو هوا می کنند. چون جواب درستی به خواسته نفس ات نمی دی،

پیشنهاد می دم کتاب جوان و انتخاب بزرگ را بخون. تو کتابراه فکر کنم رایگان باشه.

من ازت بدترم . ولش کن بابا همینجوری زندگی میکنیم دیگه .من تو یک سطح خاصی از بدترین چیزها هستم .

بعضی وقتا حس میکنم خدا منو جزو سیاهی لشکر افریده زمین خالی نمونه😕

من نه خواهر دارم ، نه برادر دارم ، نه مادر دارم ، نه دایی و خاله و نه عمه و عمو . با این حال دارم تنهایی زندگی میکنم و پدر پیرمو که روزی ده بار بهم بد و بی راه میگه رو میرسم . اصلا یه وضع خاصی دارم.

مثلا بقیه آپولو هوا می کنند. چون جواب درستی به خواسته نفس ات نمی دی،پیشنهاد می دم کتاب جوان و انتخاب ...

هرروزم تکراریه دیروز با امروزم و فردام هیچ فرقی نداره

💔🥲

اصلا یه وضعیم که بیمارستان میرم کسی نیست همرام باشه . چند روز پیش مریض بودم خودم رفتم بیمارستان نصف شب حالم بهم خورد شدید کسی نبود که سرم رو از داروخانه بگیره با چه وضعی رفتم دارو گرفتم خدا میدونه. افسردگی هم دادم دارو هم میخورم .

هرروزم تکراریه دیروز با امروزم و فردام هیچ فرقی نداره

اون کتاب را بخون خیلی کوتاه تا بعد.

من خودم تو این دنیا حالت غربت دارم مخصوصا دم غروب ها، حس می کنم اینجا ، جای اصلی من نیست، ولی خوب مسافریم، باید اینجا توشه برداریم

اصلا یه وضعیم که بیمارستان میرم کسی نیست همرام باشه . چند روز پیش مریض بودم خودم رفتم بیمارستان نصف ...

واقعا چرا افریده شدیم پس خیلی احساس پوچی میکنه ادم🤦

اون کتاب را بخون خیلی کوتاه تا بعد.من خودم تو این دنیا حالت غربت دارم مخصوصا دم غروب ها، حس می کنم ا ...

فک کن کی حال داره با این وضعیت تا ۷۰ ۸۰ سالگی عمر کنه...کابوسسس