2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش میکنیم عزیزم حرف بزن باهامون

خسته شدم ازاینکه هیچی برایه من نمیشه مشکلات زندگیم جل نمیشن خانواده ام نمیزارن خوش باشم زندگی کنم دلم برایه دوست پسر عوضیم تنگ شده داره فشارمیاد بهم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

بگو چیشده

خسته شدم ازاینکه هیچی برایه من نمیشه مشکلات زندگیم جل نمیشن خانواده ام نمیزارن خوش باشم زندگی کنم دلم برایه دوست پسر عوضیم تنگ شده داره فشارمیاد بهم

به همین راحتی از خودت وجونیت سیر شدی

آره خسته شدم ازاینکه هیچی برایه من نمیشه مشکلات زندگیم جل نمیشن خانواده ام نمیزارن خوش باشم زندگی کنم دلم برایه دوست پسر عوضیم تنگ شده داره فشارمیاد بهم

آفرین برنج خیلی خوبه

شعور داری؟ نمیتونی کمکش کنی تاپیک رو ترک کن

به همین راحتی هی تحریکش میکنی به خودکشی

یک ذره فهم داشته باش حالش بده حتی اگر اغراق کرده باشه نیاز به شنیدن داره نه راهکارها و تحریکهای احمقانه تو

👊
شعور داری؟ نمیتونی کمکش کنی تاپیک رو ترک کنبه همین راحتی هی تحریکش میکنی به خودکشییک ذره فهم داشته ب ...

خب حقشه آدمی که برای خودش ارزش قاعل نباشه همینه اگه یکم برای خودش ارزش قاعل میشد این تاپیکو نمیزد

من از این خانم بدتر بودم وحشتناک ولی حتی یه لحضه ام به خودکشی فکر نکردم تا سرپاشدم

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره