؟ منظورم از کس داشتن آدم های دلسوز و خوبی هستن که میتونین روشون حساب کنید و از تعامل باهاشون لذت میبرین. من خانواده خودم همه مشکلات روانی دارن و هیچ کدوم با هم خوب نیستن و به هیچ عنوان خانواده گرم و صمیمی که کنارشون شاد باشم ندارم. خانواده همسرم آدم های گرم تری هستن ولی فقط برای خودشون و عروس را یک موجود بیرونی میدونن و اهل سرکوفت زدن و کلاس گذاشتن برای آدم های به جز خودشون هستن. واقعا حس میکنم توی این جهان هستی به جز شوهرم هیچ کسو ندارم. هیچکی نیست که بتونیم باهاشون رفت و آمد کنیم و بهمون خوش بگذره. شما چیکار میکنید؟
البته من خاله و دخترخاله هام و یکی از دوستامم میتونم روشون حساب کنم
اما کس دیگه ای نه
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بشدت اجتماعی هستیم بعد توی مسافرت ها دوست پیدا میکنیم بعد رفت و آمد میکنیم و زندگی میکنیم هرجای ایران که بگی دوست داریم و حوصلمون سر بره روشون حساب میکنیم🫤
ما هم چون پدر مادرم فوت شدن خیلی تنهاییم،خواهر برادرام بد نیستن ولی رفت و امدمون محدوده هر چند هفته یه پنجشنبه دور هم جمع میشیم،خانواده همسرمم دقیقا مثل توصیف شما از خانواده شوهرتن، باورت میشه نه دور همی میگیرن نه دعوت میکنن نه حتی شب یلدا ک همه میرن خونه بزرگترا و پدر بزرگ مادر بزرگاشون چیزی نمیگن خودشون میرن خونه خاله هاشون و اونجا جمع میشن،،ولی شاکین چرا نمیایین سر بزنید منم گفتم من بدون دعوت جایی نمیرم پسرتونم ک هیچ وقت نمیگه بریم خونه بابام ولی بازم منو مقصر میدونن،،تو جمعشونم ک باشی با من صمیمی نیستن و مخاطبشون خودشونن و با هم میگن میخندن
ما هم تنهاییم. من بلد نیستم با دیگران رفت و آمد کنم. مادرم خوشش نمی اومد با کسی رفت و آمد کنه. ماهم نمی تونیم. خانواده همسرم هم کلن تو جنگ و دعوان. ولی فکر میکنم کسایی که دورهمی دارن باید چیز قشنگی باشه