2777
2789

دوستان منو این آقا بعد یه دوره جدایی ۳_۴ ماهه دوباره باهم اوکی شدیم

بعد من بهش گفتم دیگه اون آدم سابق نیستم خیلی حساس تر شدم و اشتباه بعدیت آخرین اشتباهته و دیگه فرصتی نداری و اینا

خلاصه الان سه هفته ای شده که برگشتیم بهم ولی تو این مدت کلا یه بار همو دیدیم!!️

بهش میگفتم دلم تنگ شده بیا ببینمت یا میگفت میرم سرکار یا نمیتونم کار دارم و...

بعضی موقع ها هم که اون میگفت من بیام، من شرایطش رو نداشتم

خلاصه این به کنار ...

این آقا از یه روز ازش خبری نبود بعد من تو این یه روز تلگرام پیام دادم بهش و مدام هم به گوشیش اس ام اس میدادم ( نمیتونستم زنگ بزنم چون قبلاً گفت اصلا بهم زنگ نزن ممکنه جلو جمع باشم و فلان)

بعد این آقا بعد یک روز جواب داد که گوشیش رو فروخته و الان با گوشی باباش بهم پیام میده و گفت که کلا بهش پیام ندم و ...

و از دیروز ظهر هم ازش هیچ خبری نیست

و من خیلی ناراحتم

ازین ناراحتم که کاش حداقل قبل فروختن گوشی یه خبری بهم میداد تا نگران نشم.

به نظرتون چه واکنشی نشون بدم که کارآمد باشه و هم متوجه اشتباهش بشه و هم حواسش رو بیشتر جمع کنه

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

اقا 17 سالشه؟

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

یا تو 15 سالته؟

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا 17 سالشه؟

نه🙂

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

یا تو 15 سالته؟

نه هیچکدوم

چند سالته و چند سالشه؟

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

گلم خیلی وقته گزاشتت کنار تمومش کن

اگه گذاشته کنار پس چرا این همه التماس کرد تا بهم برگردیم