2777
2789

ديروز عمل كردم ولي احساس ميكنم اون چيزي نشده كه ميخواستم به نظرم سربالاعه خيلي🥲با اينكه تاكيد كردما🙂

شده بعد عمل چنين حسي پيدا كنيد ولي بعد نتيجش به دلتون بشينه؟

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هنوز که نه به باره نه به داره چندماه طول میکشه بینی بعد عمل جا بیوفته

كاري به ورمش ندارم ولي حس ميكنم سربالاس خيلي فاصلش با لبم زياد شده انگار از روبه رو خوشم نمياد سوراخاش معلوم باشه🥲

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

سرش میادپایین

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

صبر کن بگذره ازش...تازه یی روزه

خوب ميشه يعني؟🥲خدا كنه

ی فرصت ببینیت بده خودشو نشون بده خب 😂مبارکت باشه با کی عمل کردی

ممنونم گلم🫂بوشهر خانم بخشي البته كاراشون و ديدم خيلي خوب بود واقعا اعتماد دارم بهشون ولي حس ميكنم سرش بالاس يكم

واقعا؟🥺

اره بابا

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منم یه ماهه عمل کردمحس میکنم یه سری ایراد دارههمه میگن توهم زدی ولی نمیدونم چیکار کنم😭

خيلي ذوق داشتم واسه عمل ولي حس ميكنم يه ذره سرش بالاس سوراخا معلومه

هنوز گچ روشه معلوم نيستا ولي خب ميترسم بازم

آره.. صددرصد...زمان بهش بده بیچاره...خخخ

خدا از زبونت بشنوه خيلي استرس دارم😂