2777
2789
عنوان

روز مرگی هام

41 بازدید | 1 پست

ب نظرم بجای فکر کردن راجع ب اتفاقات اینجا بنویسم تا کمی فکرم آرومتر بشه و نیازی نباشه با کسی درمیون بذارم بعدها هم میتونم بخونمشون راجع ب خودم نظر بدم

البته که اتفاقاتی ک الان میافته خیلی کمتر از قبل هست چون رابطم خیلیییی کم شده با همه و همسرمم بیشتر حواسش بهم هست

امروز همسرم و مادرش تو باغ بودن و اومدن گفتم ناهار پختم میخوای ب مامانت بگی بیاد گناه داره رفت آوردش وقتی اومد ی قابلمه آورد یکم خورشت توش بود گفت مال دیشب اضاف اومده میخواستم با نون بخورم ماهم اتفاقا همون خورشت رو داشتیم

من وقتی ی چیزی ببینم مال کسی باشه تعریفش میکنم حتی اگه بدترین چیز هم باشه ولی بعضیا برعکسن

خورشت گفتم این معلومه خوشمزست دیگه شروع کرد ما همیشه چیزای خوشمزه میخوریم دخترم م خیلی خوشمزه درست میکنه دیشب قشنگ سرخش کرد درست کرد خیلی خوشمزن

خب خداروشکر من هیچی نگفتم

یکساعتی بعد همینجوری حرف میزد گفتم دیروز دختر م )ر

ک با ما اومد من ناهار نخورده بودم اومدم بخورم گفتم تو هم بیا بخور گفت نه من سیرم کیک و آبمیوه تو راه خوردم

گفتم خب ناهار نخوردی بیا بخور گفت نه

حالا منظور من ب این بود ک یعنی دعوتش کردم بیاد بخوره خودش نیومد چون میدونستم خیلی حرف میبرن میارن اگه پشت سرم گفته باشه ناهار خورده بدونن ک تعارف اونم کردم خودش نیومد

برگشت گفت نه اونا همیشه ناهار میخورن حالا نمیدونم چرا کیک خوردن اونا ناهار خوب میخورن

اینم خداروشکر