پدربزرگم فوت کرده فردا میخوان حرم دفن کنن ، بعد پدرشوهرم زنگ زد تسلیت بگه گفت من فردا کلاس دارم تا شب ، زحمت سوسن خانم با شما برید دنبالش ، خود مادرشوهرم خادم حرمه با اتوبوس میره و میاد ، خب فردا خودش با اتوبوس بیاد میمیره ، حتما باید برن دم در دنبالشون ، بخدا مردم شانس دارن ، همین چند روز پیش عمه مادرشوهرم فوت کرد بعد من گفتم تعزیه کدوم مسجد هست ما هم بیایم گفتن فلان مسجد ، یک کلام نگفتن نه نمیخواد زحمت بکشید شما باردارید سختتونه ، منم شوهرم سرکار بود اون تایم که تعزیه بود مجبور شدم با مامانم با تاکسی بریم و برگردیم ولی یک کلام نگفتیم به پدرشوهرم که شما راهت نزدیکه دنبال ماهم بیا ، به قول معروف پول گرد و بازار دراز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بجا تو بودم میگفتم سوسن خانم زحمتش نشه تو این هوای سرد نیاد اذیت نشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
چه عیبی داره بنده خدا نمیخواد با اتوبوس بیاد مراسم میخواد با ماشین شخصی بیاد که بااحترام و رسمی باشه
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی