2777
2789

بچه ها دستام دارخ میلرزه باورم نمیشه

برگشن هرچی فحش بود بهم داد اخرم گف دست از سر منو عشقم بردار

توروخدا ارومم کنین

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

ببخشید وسط تاپیکت سوال نامربوط میپرسم ولی شماهم تاپیک میزنین صفحه براتون سفید میشه و هیچ پیامی نمیبینید؟

حتی نمیتونم تاپیک بزنم این سوالو بپرسم چون صفحه سفید میشه جوابارو نمیبینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افراد دیگه ای هم برای اروم کردنت هستن ولی من میخوام چیز دیگه بهت بگم

دیدی با فرصت هیچی درست نشد ؟ دیدی اوضاع روز به روز بدتر شد ؟ دیدی روحیت چقدر داغون شد ؟ حالا که اینارو دیدی دیگه فرصت نده و این زندگی مسخره رو ترک کن . فقط برای خودت

برای بچت یا بچه هات که هر روز شاهد داغون شدن مادرشون ، شاهد خیانت پدرشون ، شاهد فحش و کتک نباشن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

افراد دیگه ای هم برای اروم کردنت هستن ولی من میخوام چیز دیگه بهت بگمدیدی با فرصت هیچی درست نشد ؟ دید ...

باورم نمیشه دوتا ارمبخش خوردم اروم نمیشم

باورم نمیشه دوتا ارمبخش خوردم اروم نمیشم

باورت بشه عزیزم . زندگی و ادماش همینقدر بی انصاف و تلخن . باورت بشه . یه روز عزاداری کن برای غمت . دو روز عزاداری کن ااصلا 3 روز غصه بخور گریه کن . ولی روز 4 پاشو و همت کن خودتو نجات بده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

باورت بشه عزیزم . زندگی و ادماش همینقدر بی انصاف و تلخن . باورت بشه . یه روز عزاداری کن برای غمت . د ...

ممنون از کمکت