2821
2789
عنوان

من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست
كلا وضعش ماليش چه طوره؟ بنظرم فرق داره با ادم خسيس. خودت ميدوني نداره. اين روزا هم پول تو دست ادم ...

داغون صفریم گلم صفررر کلا ۹۰۰ تومن داد بهم الانم گف چقد نیاز داری گفتم ۱ونیم اینا کف تا اخر شب جور میکنم

خسیس نیس میدونم چقد خجالت میکشه از این بابت ک نداره

منم نمیشه نرم ارایشگاه حالا خونوادهم میگن چقد کم داری بزنیم برات روم نمیشه بگم

من سه سال دوست بودم با همسرم یکسال عقد هیچوقت ازش پولی نگرفتم تازه الانم که سالهاست با هم زندگی می ک ...

چجوری پرداخت کردی؟

منم دوس بودیم ولی الان فقط یبار خواستم ازش ک اونم نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری پرداخت کردی؟منم دوس بودیم ولی الان فقط یبار خواستم ازش ک اونم نداره

من شاغلم

عزیزم سخت نگیر اگر شاغل نیستی شرایط همسرت رو درک کن به روش بیار و نشون بده که شرایطش رو درک میکنی که وظیفه نشه و بفهمه که داری همراهی میکنی اما سخت نگیر

آرایشگاه نری اتفاق خاصی نمیفته حتی میتونی توی خونه خودت میکاپ کنی و موهاتو سشوار یا اتو بکشی

وقتی خسیس نیست اما نداره کاری نمیتونه بکنه فقط شرمنده میشه همسرت، باهاش راه بیا اما بهش بگو ایشالا دست و بالت پر شد برام جبران کن

عزیزم من بعد سالها زندگی مشترک دارم باهات صحبت می کنم و تجربه دارمزندگی مشترک رو توی ایران برای دختر ...

مهریه تون چیه ؟

خیلی خوشم اومد از حرفاتون و موافقم

دختر چشم آبی مورد💖

۱۴ سکه چند سال پیشبا دوستی ازدواج کردن سختی های خاص خودش رو داره ولیشیرینه که با عشق ازدواج کردی

منو همسرم هم دوست بودیم عقد کردیم دهنم داره سرویس میشه رسما دیوونه شدم خیلی شرایط مالی سخته

چیزی هم بگم همه میگن تصمیم خودت بوده

دختر چشم آبی مورد💖

منو همسرم هم دوست بودیم عقد کردیم دهنم داره سرویس میشه رسما دیوونه شدم خیلی شرایط مالی سخته چیزی هم ...

اولش سخته تحمل کنید در کنار هم می تونید بهترین زندگی رو بسازید

برات آرزوی خوشبختی دارم دوست خوبم

حرفتون درصورتی قبول دارم که شما خودتون شاغل باشین ولی استاتر که شاغل نیستن و قراره خونه شوهر باشه ...

خب گلم وقتی میدونم شوهرم نداره چیکار کنم میشه زورش کنم خودم از موجودی کارتاش خبر دارم

ما قرارنبود ب این زودی ازدواج کنیم مجبور بودیم ....

من شاغلم عزیزم سخت نگیر اگر شاغل نیستی شرایط همسرت رو درک کن به روش بیار و نشون بده که شرایطش رو د ...

میدونی از قرض گرفتن بدش میاد رفته بود گوشیشو بفروشه 🤦🏻♀️

ولی خدا کریمه واقعا رسوند پول دستمون

منو همسرم هم دوست بودیم عقد کردیم دهنم داره سرویس میشه رسما دیوونه شدم خیلی شرایط مالی سخته چیزی ه ...

پس همدردیم ماعم واقعا ب معنای واقعی کلمه دیگ داریم میبریم خیلی سخته همه چی ... نمیشه ب کسیم غر زد

میدونی از قرض گرفتن بدش میاد رفته بود گوشیشو بفروشه 🤦🏻♀️ولی خدا کریمه واقعا رسوند پول دستمون

دوست خوبم درست میشه فقط صبوری کن و شرایط رو درک کن

امیدوارم خوشبخت ترین بشی و بهترین زندگی رو در کنار هم بسازین