2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابلیموووو

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

نريزي بهتره

خودت مثلا اب مرغ رو بردار به عنوان عصاره تو سوپ هات بريز

هويج خوبه تره خوبه پياز رو تو رب و روغن سرخ كن هويج فلفل دلمه تره و عصاره مرغ بريز شير هم خوشمزه ميكنه بعضيا شير ميريزن مرغ ريش ريش شده قارچ انواع سبزيجات سيب زميني مثلا زنجبيل خوبه فلفل سياه پودر پاپريكاي تازه پودر ليمو اب ليمو ترش تازه بعضيا رب انار هم ديدم ميريزن يا سبزي قرمه

كلا انواع مختلف هست ولي سليقه ايه مثلا خاله من عادت داره تو سوپ زرشك ميريزه حتي تو ماكاروني هاشم زرشك ميريزه

سبزی سوپ هم گشنیز و جعفری هس

من جو روجدا میپزم بسته بندی میکنم تو فریزر

هر بار بخوام سوپ بپزم میریزم توی سوپ فوری آماده میشه

اول کار هم رشته سوپی میریزم لعاب میندازه تا آخر باز شده اصلا معلوم نیس

سوپ باید زمان زیادی بپزه تا لعاب بده خوشمزه شه ولی این چند نکته باعث میشه سوپت خوشمزه تره بشه

تفت دادن پیاز و موادسوپ با کره

اگه سوپ شیره حتما خامه بزن

عصاره مرغ

استفاده از سینه مرغ فقط ران بوی بدی میده توسوپ

کمی فلفل دلمه ای باعث میشه بوی سوپ رستوران رو بده

هویج رو رنده درشت بزن

وقتی جو خوب پخت نصفشو بزار کنار خنک شه بریز تو مخلوط کن چند دور بزن بعد به سوپت اضافه کن

نزدم تاحالا،پس خوشمزگی سوپ به جی ربط داره

پیازو ریز نگینی کن تو روغن کم، تفت بده کمی که سبک شد زردچوبه بزن هویج رو اضافه کن کمی تفت بده بعدش اب مرغی رو که قبلا اضافه کردی رو بریز چند تا جوش که زد جو از قبل پخته شده رو بزن بیست دقیقه بعد سیب زمینی رو بزن اگه دوباره اب نیاز شد بزن، پنج دقیقه اخر رشته و نمک و ربشو بزن ، با جعفری خورد شده تزئین کن

ψ ❤️