2777
2789
عنوان

خسته شدم از اصکی رفتن و تقلید

82 بازدید | 17 پست

یکی هست از اول سال پدرمو در اورده هر روز هم تقریبا میبینمش توهم داره که شبیه همیم

میبینم کارایی که من میکنم اونم میکنه دیونه میشم

چیکار کنم موضوع خیلی رو مخمه

ایگنورش میکنم میاد تو حلقم، بیشتر اتیش میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور ایخدا اینا دیگه کی هستن

باورت میشه بارها گفتم طلاقم بده میگه مهریه نمیدم برو میگم پول ندارم ی جایی برام اجاره کنی میرم میگه ن باید بمونی مث سگ زجرت بدم بعد راضی میشی بدون مهریه بری

باورت میشه بارها گفتم طلاقم بده میگه مهریه نمیدم برو میگم پول ندارم ی جایی برام اجاره کنی میرم میگه ...

خدا صبرت بده

شرایط نداری بری کار کنی

دستت بره تو جیب خودت محتاجش نباشی ادم میشه طلاقم میگیری اسایش پیدا میکنی

خدا صبرت بدهشرایط نداری بری کار کنیدستت بره تو جیب خودت محتاجش نباشی ادم میشه طلاقم میگیری اسایش پید ...

میگه میخوای بری سرکار از همین حالا از خونم برو بیرون , میگم بذار برم سرکار پول جمعکنم انقد ک خونه رهن کنم میرم بازم قبول نمیکنه

میگه میخوای بری سرکار از همین حالا از خونم برو بیرون , میگم بذار برم سرکار پول جمعکنم انقد ک خونه ر ...

چقدر کثافت

بچه هم داری؟

مرتیکه عوضی

بیغیرته فکر کردن غیرت فقط به گیر دادن سر حجابه

تو یک ادمو اواره کنی خرجشو ندی ستت بهش بگذره بی غیرت حرومزاده ای

چقدر کثافتبچه هم داری؟مرتیکه عوضی بیغیرته فکر کردن غیرت فقط به گیر دادن سر حجابهتو یک ادمو اواره کنی ...

الان من چکار کنم واقعا خودکشیم کردم باز نمردم

خسته شدم ازینهمه زجر عذاب ناراحتی واقعا نمیکشه بدنم دیگه همه جام تیک عصبی گرفته از بدن درد تا دردهای روحی