2777
2789
عنوان

💫💫La La Land💫💫

51 بازدید | 7 پست

کاشکی زندگی مثل رویا ها بود و یه چیزی تو مایه هایLa La Land

ولی خب زندگی خیلی سخت و مضحکه ، حتی تو لالالندم یه سری جاهاش دارک بود

کلا تو زندگی باید برایه هر چیزی چنگ و دندون انداخت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باری که دیدمش ، کلاس نهم بودم

جوگیر شده بودم که من میخوام برم هنرستان و بازیگر شم یا کلا هنر رو ادامه بدم

خب اون راهو نرفتم ولی الان اگه برگردم عقب دقیقا همون راهو میرم 🥺🫠

زندگی ارزش اینو نداره علاقتو دنبال نکنی ، فیلم زیبایی بود✨✨

اولین باری که دیدمش ، کلاس نهم بودم جوگیر شده بودم که من میخوام برم هنرستان و بازیگر شم یا کلا هنر ر ...

درسته ولی اخره فیلم نشون داد با اینکه علاقه شون رو تو زندگی دنبال کردن ولی باز خیلی چیزا مث عشقشونو از دست دادند

درسته ولی اخره فیلم نشون داد با اینکه علاقه شون رو تو زندگی دنبال کردن ولی باز خیلی چیزا مث عشقشونو ...

ببین اونا هر کدوم داخل حرفه ای که علاقه داشتند موفق شدند ، سباستین یه نوازنده معروف شد ، میا هم یه بازیگر معروف ، درسته نتونستن کنار هم بمونن و کات کردن ولی بنظرم جفتشون از زندگی که الان دارن راضی بودن

داخل زندگی هم نمیشه به همه چی رسید واقعا ولی خیلی از آدما هستن که نتونستن نه مسیر شغلی مورد علاقشون رو دنبال کنن و نه داخل زندگی عاطفی با فرد مورد علاقشون باشن

ولی در کل حس میکنم با اینکه نشد کنار هم باشن ، ولی هیچکدوم پشیمون نیستن😂🫠

ولی آره الان سکانس آخرش رو یادم اومد خیلی یجوری بود وقتی همه اتفاقااااا مث یه فیلم گذشت جلو روشون💔

کمی دردناک شد

ولی مسئله اصلی این بود این دو تا ، اوایل که باهم بودن سعی داشتن باعث پیشرفت همدیگه بشن ، آخرشم برای ارتقا و پیشرفت شغلیشون مجبور شدن از هم جدا شن🫠🫠🫠🫠🫠

خیلی فیلم خفنی بود ولی