2777
2789
عنوان

how to be a lady

168 بازدید | 9 پست

وقتی نام آداب معاشرت به گوش مان می خورد، قصرهای ویکتوریایی برایمان تداعی می شود: خانم های جوان ، با دامن های بلند پف دار احترام به شاه و ملکه را تمرین می کنند، آداب غذا خوردن را می آموزند، آموزش سوارکاری می بینند و...اما در قرن بیست و یکم آداب معاشرت چه معنایی دارد؟ این مطلب برای شماست که این موضوع به نظرتان خیلی دمده است، همینطور برای شما که فکر می کنید هرچیز آدابی دارد، خصوصا معاشرت.

رمز جذابیت یک خانم جوان، علاوه بر چهره دوست داشتنی، اندام متناسب و لباس های شایسته رعایت آداب معاشرت است. بسیاری از اوقات بدون آنکه متوجه باشبم با زیر پا گذاشتن ساده ترین رفتارها نه تنها باعث بروز سوء تفاهم می شویم بلکه وقار و متانت خودمان را نیز به مخاطره می اندازیم.

پس خانم ها وقت را تلف نکنید  بیایید از "سلام" شروع کنیم:

شاید به این نکته دقت نکرده باشید ولی حتی سلام گفتن نیز آداب خاصی دارد، مثلا آیا می دانید در سلام به چه کسی باید پیشقدم شوید و در سلام دادن به چه کسانی نباید عجله کنید؟

• همیشه کوچکترها به بزرگترها سلام می کنند.

• اگر شاغل هستید، این شمایید که باید به رئیس تان سلام کنید.

• وقتی وارد جمعی می شوید، نباید منتظر سلام دیگران باشید؛ شما باید سلام و احوالپرسی را آغاز کنید.

• بهتر است وقتی به کسی سلام می کنید او را به نام صدا بزنید. مثلا بگویید: سلام مریم جون.

تبصر ه یک: خانم ها موقع سلام کردن به یک آقا از جایشان بلند نمی شوند. تنها زمانی باید برخیزید که با یک مقام رسمی مثل رئیس جمهور مواجه می شوید و از آنجا که چنین برخوردی تقریبا محال است کلا آنرا فراموش کنید.😆

تبصره دو: شما همیشه موظفید در مقابل یک خانم مسن تر از خودتان از جایتان بلند شوید.

حالا که سلام کردید باید دست هم بدهید. بله، از قضا دست دادن هم قوانینی دارد که اگر آنها را نمی دانید بهتر است وقت را تلف نکنید:

• بر عکس سلام کردن، هنگام دست دادن بزرگترها اول باید دست شان را دراز کنند.

• هیچوقت برای دست دادن به رئیس تان پیشقدم نشوید.

• وقتی کسی مشغول کاری است یا هر دو دستش مشغول است دست تان  را دراز نکنید.

• دست دادن گرم با اندکی فشار همراه است، اندکی! برای اثبات صمیمیت انگشت طرف مقابلتان را نشکنید خصوصا اگر انگشتر در انگشتانش داشت با ملایمت دست بدهید.

• هنگام دست دادن لبخند بزنید و به چهره شخص مقابل نگاه کنید.

• دست طرف مقابل را زیاد در دست تان نگه ندارید. ضمنا از راه دور با کسی دست ندهید، مردم نباید دستشان را خیلی دراز کنند تا با شما دست بدهند.

من یک لیدی هستم اما معمولا دست نمیدم

چون محققان ثابت کردن بخش زیادی از میکروبهای بیماری زا از همین دست دادن های روزمره منتقل میشه، فقط با افراد صمیمی دست میدم یا کسایی که که دوسشون دارم   

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک لیدی هستم اما معمولا دست نمیدم چون محققان ثابت کردن بخش زیادی از میکروبهای بیماری زا از همین ...

خب‌ اگه حساسی میتونی همیشه از این ضدعفونی کننده ها همراهت داشته باشی بعد از دست دادن‌‌به دستات بزنی. از نظر خیلیا دست ندادنت ممکنه بی احترامی یا بلد نبودنه اداب معاشرت تلقی‌بشه.

البتع پیشنهاد بودا، قطعا تصمیم با خود شماست😊

خب‌ اگه حساسی میتونی همیشه از این ضدعفونی کننده ها همراهت داشته باشی بعد از دست دادن‌‌به دستات ...

دستمو هی ژل بزنم پوستم خراب شه بخاطر فکر بقیه!!! 😁

بهداشت البته اسمش حساسیت نیست

دست کسی رو رد نمیکنم فقط نوک انگشتی دست میدم اما خودم برای هر کسی پیشقدم نمیشم.

مهربونی و آداب اجتماعی در واقع با ادا درآوردن متفاوته، از درون باید اینطور باشیم و جایی که مفیدیم قرار بگیریم 😊

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من یک لیدی هستم اما معمولا دست نمیدم چون محققان ثابت کردن بخش زیادی از میکروبهای بیماری زا از همین ...

بله حرفتون کاملا درسته. منم زیاد خوشم نمیاد ولی مجبوریم دیگه 😆

یه بار مادربزرگم میخواست بره مکه همه دست میدادن با من (من موندم چرا با من دست میدادن!!!😐) مهمونی تموم شد تا ارنج دستمو شستم میخواستم دستمو بزنم تو سولفوریک اسید که جلو گرفتن😂

بله حرفتون کاملا درسته. منم زیاد خوشم نمیاد ولی مجبوریم دیگه 😆 یه بار مادربزرگم میخواست بره مکه هم ...

😂😂😂😂😂😂😂

بعضیا با دست عرقی دست میدن فشارم میدن، تازه دیده شده کف دست خوردنی هم بهم تعارف میکنن 😕

از نظر بهداشت و آداب اجتماعی بوسیدن هم یک بار کافیه اون هم فقط با نزدیک کردن صورت، فقط تو ایرانه که طرفو تف مال میکنن بعدم میشینن پشتش غیبت میکنن 😂 اگرم بکشی عقب صد تا انگ بهت میزنن

خدایا شکرت 😂

😂😂😂😂😂😂😂 بعضیا با دست عرقی دست میدن فشارم میدن، تازه دیده شده کف دست خوردنی هم بهم تعارف میکن ...

😂😂😂 مورد داشتیم با دست خیس خواسته دست بده به جاش مچشو اورده میگه مچمو بگیر !!! اصلا میخوای کتف رو بگیرم و تماااام؟؟؟ 

اون بوس که اصلا رو اعصابه علاوه بر تف مالی شدن اون بوس سومی که رو هوا میمونه داغون میکنه آدمو!!!

😂😂😂 مورد داشتیم با دست خیس خواسته دست بده به جاش مچشو اورده میگه مچمو بگیر !!! اصلا میخوای کتف رو ...

😂😂😂 وقتی از دسشویی میان بیرون با حالت خم مچو دراز میکنن 😂 البته بعضیام متوجه میشن میگن ببخشید دستم خیسه دست نمیدن

در کل بنظرم این یه ضعفه که برای برقراری ارتباط نیاز به لمس طرف مقابل داریم و اگه طرف پیشقدم نشه اعتماد به نفس مون کم میشه. باید رو خودمون کار کنیم بجای توقع بازخورد طرف مقابل، مثلا لبخند بزنیم و لحن مهربون داشته باشیم جای اینکه منتظر واکنش بمونیم، تمرکزمون رو خودمون باشه.

تو فرهنگ جامعه مون اینا رو کم داریم یا کاملا تصنعی و نمادین داریم.