2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابام اینطوریه همیشه دوس داره مامانم ور دلش باشه یبارم مامانم میره خونه مادر بزرگم همش میگه مادرت دیر کرد زنگ بزن بگو بیاد بعد تو خونه هم حرف خاصی ندارن بزنن بابام سرش تو گوشیه مامانمم تلویزیون میبینه

واقعا خیلی خوبه انشالله قسمت همهمجرد هادرک کنن خانمشون رو یه خانم اینو میخاد

آره

همسر من دوست داره همه جا با من بره

ولی وقتایی که بی حوصلم میگه زنگ بزن دوستات باهم برین خرید

مرد با درک خیلی خوبه

همسر منم بی نهایت وابسته هست

یه وقتی هم تنها که برم بیرون تو خونه نمی مونه میاد دم در تا من بیام میگه تو نیستی اصلا نمیشه تو خونه موند اعصابم به هم میریزه

وقتی بیرونم هستیم مدام زنگ میزنه ميپرسه کی میای

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
چکار کردی اینجوری شده

نمی دونم شاید من هم خوبم

کلا اعتماد داره بهم شاید یک نکته اش اینه

دوم اینکه خیلی دوستش دارم بی نهایت به هم احترام گذاشتیم فحش به هم نمیدیم بی احترامی نمیکنیم، حتی به خانواده هامون، اون به پدر و مادر من بیشتر از من احترام میزاره یه بار بابام گفت محمدرضا انگار پسرم هس آنقدر تو خانه شما راحتم

دوم اینکه دوس داره من شاد باشم

۱۷, ساله ازدواج کردیم چند بار بهش گفتم من از تو به عنوان همسر راضی ام خدا ازت راضی باشه

انشالله منم وظایفم رو بدرستی انجام داده باشم

نمی دونم شاید من هم خوبم کلا اعتماد داره بهم شاید یک نکته اش اینه دوم اینکه خیلی دوستش دارم بی نهایت ...

نه من راضی نیستم هیچ وقت حلالش نمیکنم .در کل هیچ اشتباهی تو زندگی نکردم