2777
2789

دعا کنید ،لطفا

خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و بندگی و رزق بده ، ما ۳ تا رو عبد خودش و یار امام زمان کنه و هر موقع خواست ما ۳ تا رو در حالی که اَزمون راضی هست ودست در دست هم هستیم با عشق و لطافت قبض روح کنه و به بهترین شهر بهشتش ببره

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ینی دعا کنیم ک بمیرید؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ینی دعا کنیم ک بمیرید؟

نه! کجا گفتم دعا کنید بمیریم.این گناهه

دعا کنید اولش عمرطولانی باسلامتی و....بده....

بعد حالا هر موقع خواست ما ۳ تا رو باهم قبض روح کنه ببره بهشت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه! کجا گفتم دعا کنید بمیریم.این گناههدعا کنید اولش عمرطولانی باسلامتی و....بده....بعد حالا هر موقع ...

چرا با هم اخه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید

مرسی عزیزم

نه! کجا گفتم دعا کنید بمیریم.این گناههدعا کنید اولش عمرطولانی باسلامتی و....بده....بعد حالا هر موقع ...

الهی اینجوری نگو قربونت بشم.. ایشالله خدا بهتون سلامتی بده...

به خانه برمیگردم💓

چرا با هم اخه

چون جز خدا کسی رو نداریم...و البته امام زمان

تنها دلیل هم هستیم.

الهی اینجوری نگو قربونت بشم.. ایشالله خدا بهتون سلامتی بده...

استرس دارم...میترسم.از شهریور یهو اینجور شدم.

من دنیا رو ی ثانیه بدون مامانم نمیخوام...

دنیا هیچ جذابیتی برام نداره...

داداشمم جز من و مامانم کسی رو نداره...

ما تنها کس و کارمون خداست.

اصلا برام مهم نیست دنیا ، میخوام همش با مامانم و داداشمم شاد باشیم حالا این دنیا و یا اون دنیامون بهشت

دوست دارم مامانم به آرزوهاش برسه...

کلی هر روز تو نمازم از خدا میخوام.

دعا کن هیچ موقع جدا نشیم...

دعا کن خدا آزمون راضی بشه...دعا کن گناهانمان ببخش...

استرس دارم...میترسم.از شهریور یهو اینجور شدم.من دنیا رو ی ثانیه بدون مامانم نمیخوام...دنیا هیچ جذابی ...

خدایا هرڪس بہ یادم هست

بہ یادش باش

اگر ڪنارم نیست ؛

ڪنارش باش

اگر تنهاست پناهش باش

و اگر غم دارد غمخوارش باش

به خانه برمیگردم💓