2777
2789
عنوان

تنفر از شوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 71 پست
شما میتونی حرفات رو، بدون تنفر و خشم، به ایشون بگی؟خیلی مهمه آدم بتونه همیشه حرفاش رو بگه. نکته اش ا ...

خیلی سعی کردم اروم متوجهش کنم از این وضعیت خوشم نمیاد ولی همیشه طفره میره عملا اگه من پول نیارم چجوری زندگی بگذره حتی هدیه هایی که برای خانواده من میگیره همش میگه کارتت رو بده یا ماهانه برا من بریز هی نگم کارت بده

بله پول لباس عطر و ادکلن های ماهیانه اش همه چی

عزیزم میشه قدر پولی که براش زحمت میکشی رو بدنی ! اندازه خرج خورد و خوراک معمولی هزینه کن ن بیشتر بزار یه ذره فشار بکشه

برای خودت سرمایه گذاری کن طلا ملک زمین

اسمم نظر همسرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه قدر پولی که براش زحمت میکشی رو بدنی ! اندازه خرج خورد و خوراک معمولی هزینه کن ن بیشتر بز ...

وای یادم میاد وقتی میخواستم یه گردنبند برا خودم بخرم چجوری رفتار کرد دیوونه میشم بعدش یاد گرفتم مخفیانه طلا بخرم و بزارم صندوق امانات بانک ازش خبر نداره اصلا درمورد افزایش حقوقم حرف نمیزنم دیگه اولش پروژه میگرفتم با ذوق بهش میگفتم ولی بعدش نقشه میکشید برا پولم خیلی ازش خشمگینم

وای یادم میاد وقتی میخواستم یه گردنبند برا خودم بخرم چجوری رفتار کرد دیوونه میشم بعدش یاد گرفتم مخف ...

ازت ممنونم به خدا شاید باورت نشه ولی حس دل خنکی گرفتم مراقب خودت باش

اسمم نظر همسرمه
یه شخصه ادم مهربون و دوست داشتنیه ولی انتظار داشتم مردی باشه که بهش تکیه کنم نه اینکه منتظر حقوق اخر ...

خب دلیل سرکار نرفتنش چیه؟

باید بترسونیش پدر منم زیاد اهل کار نبود مادرم شاغل بود

اول باید ببینی تو ماه کم میاره و ب کمکت احتیاج داره یا نه دلخوش ب حقوق توعه و ی ور لم میده

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خب شما چرا کارتت رو به ایشون میدی؟ میترسی طلاقت بده؟

داداش باورت میشه میگفت آرزومه برا پدر مادرم خونه درست کنم نمیدونم غیر مستقیم منظورش این بود من بدم ! هی میره خونه های اقساطی میبینه من سکوت کردم

پول نداره چجوری به قر و فرش برسه ! طلاق بگیره هم باید بره خونه مستاجری مامانش بمونه

این خشم یه روزی فوران میکنه. این راه شما درست نیست. شما نباید به ایشون پول بدی. نمیدونم چرا پولش رو میدید؟ تا وقتی شما پول میدی ایشون رفتارش رو تغییر نمیده. داره اینجوری بار میاد.

خب دلیل سرکار نرفتنش چیه؟باید بترسونیش پدر منم زیاد اهل کار نبود مادرم شاغل بوداول باید ببینی تو ماه ...

فقط میره باشگاه به خودش میرسه زبان میخونه تو خونه اس تنها کاری که میکنه نظافت خونه اس چون وسواسیه حسابی تمیزکاری میکنه میگه من تو خونه مفیدترم

داداش باورت میشه میگفت آرزومه برا پدر مادرم خونه درست کنم نمیدونم غیر مستقیم منظورش این بود من بدم ! ...

خب نباید سکوت کرد. من تو نظر اولم گفتم «آدم همیشه باید حرفش رو بزنه. البته بدون خشم و توهین.» اگه آدم حرفش رو نزنه، روح و روان آدم آسیب میبینه.

فقط میره باشگاه به خودش میرسه زبان میخونه تو خونه اس تنها کاری که میکنه نظافت خونه اس چون وسواسیه حس ...

بچه هم داری؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋