2777
2789
عنوان

تنفر از شوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو وظایف همسریتو انجام میدی ولی عشقی بهش نداری فقط انجام وظیفه میکنییعنی هیچ آپشنی نداره ک قابل د ...

یه شخصه ادم مهربون و دوست داشتنیه ولی انتظار داشتم مردی باشه که بهش تکیه کنم نه اینکه منتظر حقوق اخر ماه من باشه با اینوه درامدم خوبه ولی میخواستم جنم مردونگی داشته باشه

بهش بگو خب درسته حقوق من بسه ولی توهم کار کنی زندگیمون بهتر میشه

گفتم به آینده فکر کن به بهتر شدن زندگی میگه چه کاری انجام بدم که اندازه تو باشه همه حقوق ها معمولیه برا ۲۰ تومن ۳۰ صبح تا عروب برم بیرون که چی

میتونم بپرسم حقوق شما چقدره که کفاف زندگی رو میده ؟لباساش و وسایل شخصیشو هم با پول شما تهیه میکنه ؟ک ...

من چون خونه و ماشین دارم عملا حقوقم زیاد خرج نمیشه شهرستان هم هستیم خرج زیاد نیست ولی به نسبت درامد خوبی دارم برنامه نویس بانکم

من چون خونه و ماشین دارم عملا حقوقم زیاد خرج نمیشه شهرستان هم هستیم خرج زیاد نیست ولی به نسبت درامد ...

وسائل شخصیشم با پول شما تهیه میکنه؟

خوپ شما فردا باز نشست شدی چی پس انداز داری بعد از این همه سال دوندگی و کار

چشمهای ضعیف کمر داغون و ایشونم سر مر و گنده اعصابم خورد شد والا الان منم از ایشون خشمگینم

اسمم نظر همسرمه
مغازه بزنید مثل یک فروشنده بمونه اونجا کار کنه بهترین کار

هنوز کله اش باد داره میشینه ماشین میبینه میگه چندتا پروژه خوب بگیر منم ماشین داشته باشم اونم چه ماشینایی که میپسنده آقا اصلا روم نمیشه بگم خفه شوووو 😭

شما میتونی حرفات رو، بدون تنفر و خشم، به ایشون بگی؟

خیلی مهمه آدم بتونه همیشه حرفاش رو بگه. نکته اش اینه نباید هیچ توهینی کرد.

در مورد درآمد هم شما درآمدت رو تو زندگی نیار تا مجبور شه کار کنه.

شما هم مثل خودش حقوقتون رو بدین به خانوادتون بالاخره اونا بیشتر از همسرت خوانوادتن ، یا اینکه سرمایه گزاری کنید به نام خودتون مثلا وام بردارید و...

فقط اینقدری بزارید باشه که خرج خوردن و پوشیدن خودتون باشه ، هزینه های اونو مثل پوشاک و درمان و تفریح و ...تقبل نکنید اون وقت میفهمه حتی یک ملیونم ارزش صبح تا غروب بیرون بودن رو داره

مثلا مسافرت رو با دوستا و خانوادتون برید اگه مریض شد بگید ندارید دادید برای وام ، وقتی مهمون دارید خرید خونه نکنید بگید ندارم یه غذای ساده مثل کوکو بپزید ، نهایت اگه خانواده خودتون اوندن از بیرون بگیرید

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن