2777
2789
عنوان

کیا همسرشون بچه نیمخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 67 پست

همسرت خیلی عاقله اتفاقا

مگه فقط چون بچه دوس داری باید بچه دار شی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بگو با یک پزشک مشورت کردی گفته دلیل پرخاشگری و عصبانیتت، نداشتن رابطه بدون جلوگیریه،(این واقعیه قشنگ آرومت میکنه)

بگو قرص میخورم که باردار نشم مثلا جلو چشمش بخور

ولی بیا همیشه تو اقدام باشیم بلکه حالم خوب بشه

بعد قرصارو نخور☠️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی بی بچه اصن نمیشه😅نمیشه ظرفیت نشکنن، مجلات کثیف نشن،موهات نریزه، حموم باعجله بری،سرویس رفتن بش ...

دقیقا با تموم پوست و استخوون درک کردم جملاتتو

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

زندگی بی بچه اصن نمیشه😅نمیشه ظرفات نشکنن، مبلات کثیف نشن،موهات نریزه، حموم باعجله بری،سرویس رفتن بش ...

اونجا که بچه ام برگشت گفت مامان اندازه ی دنیا دوستت دارم

بعد گفت دنیا چیه ؟

اون شیرینی ها رو چرا نمیگی

اونجا دوست داشتم از شیرینی بخورمش

اونجا که خوابن

بیدار میشن چشاشون برق میزنه ،دنبالت میگردن

اونجا که از در خونه میان تو

اولین کسی که سراغشو میگیرن

مامان کو؟

اونجا ته بهشته

سختی خودشو داره ولی شیرینی هم داره

یکی باشه که بیشتر از خودت دوستش داری

بیشتر از همه ی دنیا

بیشتر از همه اونایی که تا الان داشتی

بگو با یک پزشک مشورت کردی گفته دلیل پرخاشگری و عصبانیتت، نداشتن رابطه بدون جلوگیریه،(این واقعیه قشنگ ...

عالی بود 😂 🫢 😁

باید قبول کنه که من این نقشه رو اجرا کنم 🥲ولی مرسی گلم ❤️

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

«مشاور هم رفتیم گفت وقتی یکی میخواد یکی نیمخواد اشتباهه باید با هم به تفاهم برسید»👌🏻

من خودم مایل نیستم ولی اگر به همسرم به انقد🤏🏻دراین رابطه چراغ سبز نشون بدم تا ۴یاپنجمی هم میره 🥴

ب نظرم ی مدت نسبت بهش بیخیال شو و بهش نگو ک بیا بچه دار شیم و فلان اما به جاش مثلا ی پست از بچه تو اینستا دیدی لایک کن یا گاهی براش بفرست و سعی کن ک از اون انرژی زنانگیت استفاده کنیو اینا و اونم وقتی ببینه همچین همسر گلی مثل تو داره و تو اکثر چیزایی ک میخواد رو براش انجام میدی اونم کنار میاد گاهی هم ی قهر ریز بکن