2777
2789
عنوان

بچه ها توی تربیت بچه بنظرتون ژنتیک چقدر موثره

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
بیشتر توضیح میدی؟

ببین بچه اول من خیلی برونگرا و خجالتی و متینه. خیلی عاقل و حرف گوش کن. تربیت همچین بچه ای شرایط خودش رو داره.

فرزند سومم برونگرا و تند مزاجه. جیغ جیغو...اینم تربیتش یه روش دیگه میخواد. مادری که برای تربیت هردو از یه سبک استفاده کنه، دائم میگه امان از ژنتیک! تربیت خیلی دخیل نیست! ولی واقعیت اینه که تربیت در کنار وراثت خودشو نشون میده.

تا حالا باغ میوه رفتی؟ چندین نوع درخت میوه هست...تازه مثلا بین سیبها، چندین نژاد مختلف سیب وجود داره. باغبون بیاد توضیح بده، میگه هرکدوم چقدر آب میخواد، کِی باید هرس بشه، کی کود بریزه...همین باغبون درخت بادامی که همیشه سه چهارتا بادام میداده، کاری میکنه سال بعد پر از بادام بشه.

یه مثال دیگه توی پست بعد میگم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اسیتربیتشون چجوری بوده؟

هیچی من از اول ریلکس بودم داد نمیزنم اصلا ظرف شکستن غذا ریختن اب ریختن لباسشون کثیف کردن نرمال و طبیعی عوض میکنم الان ظرفدبشکنه بگم کار کیه خودشون میگن من چون ترسی ندارن اصلا ......تاخالا کتک اصلا نخوردن بچهدبودن یکی فوش میداد دوست داشت تکرار کنه نمیخندیدم میگفتم تو پسر با شعور منی تو مهربونی حرف اون زشته تو نگو همین کاری نداره صد بارم تکرار کنه ارامشتو حفظ کن بچه های همه بد غذان جز بچه هاس من چون تو خونه ازادن میتونن با دست غذا بخورن یا اصلا بریزن یا جدا بشینن ولی توی جمع میدونن اشتباهه سر سفره میشینن میخورن میرن

همین اختلال روانی که شما میگید

پایین تر توضیح دادم . نمیگم اصلا نمیشه ولی اکثر اختلالات تو محیط درست ، یا بروز نمی کنه یا با شدت کمتر بروز می کنه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
درمورد تغذیه بیشتر توضیح میدی؟

ببین پسر من مثل خودم مظلوم بود ولی سه سال ادل زندگیش ک بیشتر با مادرشوهرم بود ک پرحرف و اجتماعیع کاملا اجتماعی شذه بود بعدش تو کرونا و دوران بارداریم خجالتی شد

غذا هم میتدنه بازدارنده باشه مثلا غذاهایی ک سلامتن نگه دارنده ندارن یا استفاده کم گوشی و خواب خوب و تحرک برای بچه ای ک بیش فعاله عالیه و اختلالشو کمتر میکنه

چه بد من دوقطبیمپس حسرت بچه تا ابد به دلم میمونه😔

دقیق اطلاع ندارم ، با متخصص ژنتیک مشورت کنید ولی شاید بشه با آی وی اف یا روشهای دیگه کاری کرد

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چقد جامع و کامل😍❤️تحصیلات در این زمینه دارید؟

نه عزیزم ، مطالعه ی آزاد روانشناسی داشتم .

از ژنتیک هم یه چیزایی تو دانشگاه خوندیم ولی رشته م این نبوده

بیشتر توضیح میدی؟

یکی از دوستانم میگفت توی اقوامشون ، اگر اشتباه نکنم پسر دایی و پسر خاله اش هر دو بیش فعال بودن.

خاله، بچه رو رها کرد به امان خدا، آموزش و روش خاصی پیش نگرفت. گفت همینه دیگه. داروهاشو بخوره تا بعد بهتر بشه. زن دایی از همون سنین قبل از مدرسه وقت گذاشت، انواع کلاسها و آموزشها، کاردرمانی، بازی درمانی، مشاوره و...

هر دو بزرگ شدن. پسر خاله به زور دیپلم گرفت و بیکار. پسر دایی مهندس شد و موفق...

پس قطعا تربیت خیلی بحث مهمیه. اینکه چه روش تربیتی برای اون ژن به ارث رسیده استفاده بشه، مهمه

یه بچه تنبله، یکی فعال و زرنگ

یکی باهوشه، یکی هوش کمتر

یکی درس نمیخونه نمراتش ۲۰ میشه

یکی میخونه ۱۵ میشه

قرار نیست مادر همه اینها رو با یه راه و روش تربیت کنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
پایین تر توضیح دادم . نمیگم اصلا نمیشه ولی اکثر اختلالات تو محیط درست ، یا بروز نمی کنه یا با شدت کم ...

کاملا درسته

برای هر کسی متفاوته ولی معمولا میگن ۵۰ درصدولی به نظرم تاثیر تربیت یه کوچولو بیشتره🥲

تاثیر تربیت 30 درصد شاید باشه بیشترین تاثیر فقط ژنه وقتی ژن بد باشه بهترین تربیتو رو بچه پیاده کنی همه بی فایدست

تاثیر تربیت 30 درصد شاید باشه بیشترین تاثیر فقط ژنه وقتی ژن بد باشه بهترین تربیتو رو بچه پیاده کنی ه ...

نظرات مختلفه

حتی دکترا و روانشناس ها هم معمولا قطعی نمیتونن بگن

ولی خب تاثیر تربیت رو نباید نادیده گرفت

حتی خیلی وقتا مشخص میشه توی ژن کودکی یه اختلالی هست اما به والدین یاد میدن چطور محیط کودک رو آروم نگه دارن که اون ژن فعال نشه🫠🥲