2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5588 بازدید | 169 پست
چرا جدا نمیشی؟فکر میکنی با موندن باهاش بچت تو ارامشه؟نه عزیزم بچت روح و روانش بیشتر بهم میریزه وقتی ...

جداشم دختر ۱۰ ماهمو بدم بهش؟

یا پولی دارم که پییش خودم نگهش دارم؟

جداشم که همچنان هرشب و روزم گریست

حتی نمیدونم چجوری توصیف کنم ولی انگار نمیتونم دل بکنم

تاپیکات و خوندم متاسفانه مشکل شما حاد تر از این حرفاس که بخواد با دو تا حرف ما درست بشه شاید هنوز دل ...

آخه منکه بعد اون هرغلطی گفته کردم بدون خودش خیلی جایی نرفتم هرموقع خونه بوده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جداشم دختر ۱۰ ماهمو بدم بهش؟یا پولی دارم که پییش خودم نگهش دارم؟جداشم که همچنان هرشب و روزم گریست حت ...

خب عزیزم پس با سیاست باش نمیخواستم اینو به همجنسم بگم که بسازه با همچین آدمی

ولی اگه الان نمیتونی جدا بشی سعی کن شیفته خودت کنی اونو بجای قهر و دعوا هم سعی کن با آرامش و نرم و زنونه حرف بزنی پس انداز هم بکن خانوادت پشتتن؟

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

راحت باش گلم، بگو بهش جریمه ایی بیاازدلم درارببرم شام بیرون حالوهوام عوض شه بلاخره ک باید بدی دیگه ...

نمیدونم سین زدم بهش گفتم

امر دیگه ای نیست؟ در خدمتت باشیم

جالبه فکر میکنن کردن یه نوع معذرت خواهیم هست!

بگو برو ننتو بکن اونو کتک نمیزنی که ادم کسیو که دوس داره میکنه نه کسی که کتک میزنه و دوسش نداره!

مرتیکه ی هولللل

یا بگو هر وقت پاهامو بوسیدی و معذرت خواستی چشم

ببخشید ولی ی پیشنهاد مشاوره همکده هست تلفنیه تماس بگیرین حتما راهنماییتون میکنن

وای نگو پولمو ریختم تو جوب 🤧🤧🤧

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خب عزیزم پس با سیاست باش نمیخواستم اینو به همجنسم بگم که بسازه با همچین آدمی ولی اگه الان نمیتونی جد ...

انتخاب خودم بوده و خب خانوادم رو در رو نمیگن گمشو ما پشتت نیستیم ولی جاش که برسه میگن

چه جالب که برای رابطه باز میاد سراغت و از خودت میخاد نمیدونم اینکه او قهر با اون همه غرور بازم بهت پ ...

این پیشنهاد بهتره منم همین نظرمو جلب کرد چون فک کنم خارج از ایران باشه یکم بیشتر هواسش باشه

لج نکن اخرش که بایداشتی کنی بابچه میخای چکارکنی مثلا

هیچی زندگی

از صبح با تمام بدبختیام براش سه مدل غذا درست کردم خانوم تصمیم بگیره کدومو میخوره

تهشم الان باباش میاد میره بغلش میخنده