2777
2789
عنوان

زن بیوه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که شوهرش مرده بهش میگن بیوه به زن یا مردی که جدا شدن میگنمرد مطلقه زنمطلقه احتمالا زن همسایتون خ ...

به خدا قسم نه

حتی یه بار باهاش روبه رو شدم صورتش جای کبودی بود

همینو بهونه کن پاشین برین، یکی از همینا همسایه های ما همینجوری بود شوهرم گفت اگه اشتباهی در خونه ما رو بزنن چی، پاشدیم ازونجا

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

متاسفانه مردای نجس حلالش میدونن .اما نجست این مردا . زن عقدی داارن . پیرن از دادگاه نامه میگیرن می ...

کلا صیغه برای من تو چشم من تا همیشه یک عمر نجس و باطله تمام شد و رفت هیچچیزی نمیتونه تو چشم من اینکار حلال و پاکیزه کنه چند وقت پیش با ی آقایی از دوستان خانوادگی بودن تو یه ی جمعی حرف میزدیم جمع خانوادگی

ادعا داشت عاشق زنشه ولی داشت صیغه رو سفید شویی میکرد میگفتم خیانت میکنه به زنش میگفت نه چ خیانتی حلاله گفتم وقتی یکی ادعایش بشه عاشق زنشه بره یک نفرم صیغه کنه زنشو داغون میکنه مرگرنه ادعا عاشقی داره پس زن صیغه ای برا چیشه،؟؟؟ بهش شک کردم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

به خدا قسم نه حتی یه بار باهاش روبه رو شدم صورتش جای کبودی بود

اگه میگفتی زنهمسایه مطلقس و پارتنر داره باور میکردم اما وقتی میگی وای شوهر برد پیتمو ندوزدن یعنی اون زن از تو سرتره فشاری شدی براش شر درست کنی وبهش تهمت بزنی

نه آبجی صداشون میاد یدونه داداش داره یه مامان پیر که از روستا گاهی اوقات میاد

همون شغلشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اگه میگفتی زنهمسایه مطلقس و پارتنر داره باور میکردم اما وقتی میگی وای شوهر برد پیتمو ندوزدن یعنی اون ...

خو داره میگه یک نفر دو نفر نیستن 😂😑هی میان و میرن

اگه میگفتی زنهمسایه مطلقس و پارتنر داره باور میکردم اما وقتی میگی وای شوهر برد پیتمو ندوزدن یعنی اون ...

آبجی روبه رویی هم مطلقه است با یه بچه پسر

چرا واسه اون حرف درنمیارم تازه جوان تر از اینه