2777
2789
عنوان

سلام تردید در طلاق یا ادامه زندگی

102 بازدید | 11 پست

یه سوال دارم آیا طلاق بعد از بچه دار شدن اشتباهه؟

بعلت اختلاف تحصیلی (دیپلم و فوق لیسانس) و کوتاهی قد شوهرم (160) و کمی بی پولی

خوش اخلاقه و دست بزن نداره من تنبلی کنم تو کار خونه و حتی غذا نپزم غر نمی زنه گاهی تو کار خونه کمک می کنه پیک موتوریه و در حد خورد و خوراک پول میاره فقط

خودم چند سال کارکردم پس انداز کردم خونه و ماشین خریدم چیزی بهش ندادم

اونم حرفی نمی زد که چرا برا خودت جمع می کنی

یه بار به نیت طلاق مهرمو اجرا گذاشتم ماشینش رو توقیف کردم تهش گفت طلاقت نمیدم ماشین مال خودت که واقعا هم داد به من

الان با این شرایط فکر به طلاق درسته یا نه؟

فقط میگم بچت داغون میشه اگر مشکل حاد نیست اصلا به طلاق فکر نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با من مثل ملکه رفتار می کنه جدیدا خصوصا از وقتی اعلام طلاق کردم ولی نمی دونم چرا فکر می کنم این آدم من نیست یعنی چیزی نداره که من سرمو بالا بگیرم همیشه هم بخاطر این مسائل خجالت کشیدم تو همه این سالها

فقط اینکه هنرمنده نوازنده اس

قد و ظاهر و تفاوت تحصیلی رو که قبل ازدواج مشخص بوده یه دلیل محکم و قطعی برای طلاقت پیدا کن بعد ...

اون موقع که خیلی به طلاق پافشاری کردم و آخرش که داشت راضی میشد خودم ترسیدم از آینده بچم وگرنه شرایط جدایی رو از لحاظ شغلی و مالی داشتم