2777
2789
عنوان

آبله مرغان بارداری. کمککککک

396 بازدید | 38 پست

سلام . دیروز رفته بودم مدرسه دخترم. بین بچه ها بودم. امروز مادر یکیشون گفت کا دو سه تا دونه رو پوست دخترش ابله مرغون دراومده. منم ۱۷ هفته و دو روزمه . خیلی استرس گرفتم. امروزم مطبا تعطیل که برم. کسی چیزی میدونه چیکار باید کنم 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

وای منم دیشب همین اتفاق برام افتاد تو مراسم نیمه شعبان. شابد دو ساعت بیشتر داشتم گریه میکردم تا دکتر پیدا کردم. گفت اگه گرفتی قبلا نگرانی نداره. باید خودت بگیری تا بچه مبتلا شه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

منم معلمم و هر روز با 600 تا بچه سرو کار دارم که همیشه 10 یا 20 تاشون تو مدرسه ابله دارن 

اگر بچه بودی گرفتی الان دیگه بدن مقاومه ولی اگر نگرفتی و بگیری چاره ای نیست چون تو بارداری واکسن نمیشه زد و هیچ کار نمیشه کرد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من ببا بچهه دست داده بودم مادر بیشعورش ورش داشته بود اورده بودش تو جمعی که پر از بچه کوجیک و زن باردار بود.. اونم اولش بود تو صورت و  ایناش چیزی نزده بود که بفهمیم

منم معلمم و هر روز با 600 تا بچه سرو کار دارم که همیشه 10 یا 20 تاشون تو مدرسه ابله دارن  ا ...

قبلا گرفتی؟

وای منم دیشب همین اتفاق برام افتاد تو مراسم نیمه شعبان. شابد دو ساعت بیشتر داشتم گریه میکردم تا دکتر ...

قبلا گرفتی؟

نه مشکلم همینه. من نگرفتم ابله مرعون😢😢😢😢

ان شاالله چیزی نیست. اگه تماس مستقیم نداشتی با بچه و تو محیط ازاد بودید درصدش خیلی کمتره . سریع پاشو خودتو برسون بخش مامایی. امروز جایی باز نیست. ازمایش میگیرن انگار و یه دارویی داره که تا ۳ روز اول باید اقدام کنی براش. منم اینا رو دیشب تو اینترت گشتم خوندم . که خدا رو شکر چون گرفته بودم به اینجاها نرسید. اینم که میگم برو واسه اینه که یه درصد هم احتمال وجود داشته باشه بعدها حسرت نخورب

ان شاالله چیزی نیست. اگه تماس مستقیم نداشتی با بچه و تو محیط ازاد بودید درصدش خیلی کمتره . سریع پاشو ...

تو کلاس بودیم باهم. کلاسم کوچیک بود برا روز معلم مراسم داشتن. ماهم  شهرستانیم و فقط درمانگاه داره. فرداباید برم مطب

تو کلاس بودیم باهم. کلاسم کوچیک بود برا روز معلم مراسم داشتن. ماهم  شهرستانیم و فقط درمانگاه دا ...

مطمئنی نگرفتی؟ 

تو همین سایت دیشب مطلب خوندم که خانمی نگران پیام گذاشته بود بعد که ازمایش داده بود معلوم شده بود که گرفته و بدنش ایمنی داره.

واکسن هم نزدی؟

مطمئنی نگرفتی؟  تو همین سایت دیشب مطلب خوندم که خانمی نگران پیام گذاشته بود بعد که ازمایش داده ...

نه نگرفتم. واکسن هم نزدم. بارداریم ناخاسته بود نمیدونستم که

مطمئنی نگرفتی؟  تو همین سایت دیشب مطلب خوندم که خانمی نگران پیام گذاشته بود بعد که ازمایش داده ...

توی اولین ازمایشاتم هم دکتر گفت یه واکسنی رو گفت دقیق یادم نیست گف زدی ولی خوب عمل نکرده باید پیش کسایی ک سرماخوردن نشینی

ان شاالله چیزی نیست. حال الانت رو درک میکنم خودمم دیشب تو همین وضع بودم. یه جیزی صدقه بزار ان شاالله که نمیگیری. ولی در اولین فرصت برو دکتر. اگر درمانگاهتون دکتر عفونی هم داره میتونه راهنماییت کنه ولی ماسک بزن برو. تو این فصل همه جا مریضی هست