2777
2789
عنوان

شغل مورد علاقتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 103 پست
اره چجوری بگم راستشو بخوای بعضیا نمیشه گفت باید گفت خیلی ها .........میدونی برای همین من به شخصه از ...

شماعم انسان باشعوری هستی و خوب اینو فهمیدی بله خیلی مردا از استقلال زن ترس دارن هراس دارن مثالش همون خانوم که مچ انداز بود شوهرش مو دستشو بریده بود 🥲چون قهرمان شده بود

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیر زبان(الان دانشجوی زبانم)قناد

منم قنادی دوست دارم بوی خوبی میده شیرینی پزی

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

شماعم انسان باشعوری هستی و خوب اینو فهمیدی بله خیلی مردا از استقلال زن ترس دارن هراس دارن مثالش همون ...

عزیزین شما لطف داری .........فکر میکنی ترس روکی تو دل مردها انداخته؟؟؟؟همون نامرد هایی که میان میگن یکی هست زنش نونش میده ...یکی هست زنش میره سر کار خیانت میکنه.... یکی هست زنش کار میکنه زبونش دراز شده .....لعنت به ادم های دو بهم زن حسوود .......مرد هم نادون میگه این راست میگه عقلش بهگوششه گاهی ....ندیده چیزی ولی خوب شهادت میده .....به نظرم چه زن چهمرد اگر ازاد باشن درصد وفاداریشون خیلی بیشتر میشه .....ولی وقتی زندانی بشن تشنه ی ازادی میشن و وقتی ازاد میشن زندگی تو طبیعت و بلد نیستن ..و شکار حیوانات درنده میشن

منم قنادی دوست دارم بوی خوبی میده شیرینی پزی

اره خیلی لذت بخشه🥺

گاهی وقتا شیرینی میپزم تا قلقش دستم بیاد و بتونم ی قناد بشم در اینده،انشاالله

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اره خیلی لذت بخشه🥺گاهی وقتا شیرینی میپزم تا قلقش دستم بیاد و بتونم ی قناد بشم در اینده،انشاالله

ایشالاااا

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اره

خداروشکر ایران یکم داره پیشرفت میکنه پس

آرایشگری و بازیگریالان آرایشگرم وحسابی هم فیلم بازی میکنم🤣🤣

موفق باشی😂😂