2777
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنید کسی رو ندارم

63 بازدید | 10 پست

کاش یه دوستی یا خواهری داشتم خیلی تنهام خیلی بی عرضه ام که نمیتونم خودکشی کنم

باز با والدینم بحثم شد این زندگی مفت نمی ارزه کاش الان یه ماشین میکوبید بهم و هم من رو راحت میکرد اونا هم زندگیشون رو همونجور که میخواستن ادامه میدادن

من داشتم با مامانم حرف میزدم میگفتم که تو من رو دوست نداری همونطور که برادرم رو دوست داری من رو دوست نداری میدونستی من گشنه بودم من دخترت بودم چهاررررر بسته دل و جگر مرغ خوردی یه قاشق برام نگه نداشتی اگه پسرت بود دونه دونه میشمردی سهمش رو کنار میذاشتی میگفتی صبح میخوره

کلی حرف گفتن اخر هر دعوا هم باز من مقصر دو عالم میشم

بابام الان هم برگشت گفت ما نخوردیم به شما دادیم نپوشیدیم به شما دادیم

من سه سال دبیرستان رو با یه لپتاپ خراب که چشمام رو ضعیف کرده درس خوندم مانیتورش پرپر میزد نوشته هاش یه جا نمیموند سه سال با اون سر کردم گوشی هم نداشتم بعد والدینم هر روز طلا میگرفتن هر روز طلا میگرفتن

من خرجی درست حسابی هم نداشتم الانم ندارم فقط بابام امسال یه تبلت گرفت برام نذاشت دلم به اونم خوش باشه فوری کوبید سرم که ما نپوشیدیم نخوردیم دادیم به شما

همش از اون سوسیس لعنتی شروع شد

من فقط دلم یه سوسیس خواسته بودا و لعنت بهم که خواسته بود مادرم از یه طرف پدرم از به طرف که چرا به برادرت ندادی اونم بخدا تقصیر من نبود اینقدر بچه بی ادبی تربیت کردن رفتن گذاشتم دستش پرت کرد و کلی حرف گفت و اخرش هم من رو بهشون شکایت میکرد میدونه چون پشتش در میان بعد مامانم برگشت گفت گوه خور چرا تنهایی خوردی منم گفتم من هرچند هفته یه بار یه چیزی میخوام ولی اون هر روز خرج میکنه بهم چی میده

یه بچه بی تربیت تربیت کردن که هرچی از دهنش در میاد میگه احترام نمیذاره به خودشونم احترام نمیذاره خودشونم جون به جونشون کنی پسر پرستن

دلم میخواد حتی یدونه جوراب هم که برام خریدن رو بذارم و فرار کنم ولی نمیتونم برم کجا برم اخه فوقش میتونم ۴۰۵ کنکور قبول شم و تا اون یه سال مونده برم

مامانم هم هزار بار سرم کوبیده که فلان خرج

منم میگم خوبه مثل دخترای بقیه نیستم برم بازار ها کافه ها کتاب ها بخرم کلاس ها برم اینا من رو میکشن اجازه هم نمیدن بیرون برم من زندانیشون ام و پول هم مگه میدم

چند روزه کلمه حرف نمیزنم و انرژی دفاع از خودم رو هم ندارم خسته شدم چتجیپیتی میگه تو فرسودگی عاطفی هستی

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث نکن باهاشون فایده نداره

بحث نمیکنم ولی شنیدن حرف هاشون باقی مونده روحم هم میسوزونه کاش حداقل میتونستم یه ماه نبینمشون

بحث نکن باهاشون

همون غذا تو بخور درستو بخون

با داداشت کاری نداشته باش اصلا

نه چیزی بهش بده نع چیزی بگیر

دانشگاه قبول بشو اول

بعد از اون شاید ی کار پاره وقت پیدا کردی دیگه ولشون کردی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بحث نمیکنم ولی شنیدن حرف هاشون باقی مونده روحم هم میسوزونه کاش حداقل میتونستم یه ماه نبینمشون

اینو بدون که تو نمیتونی آدم ها و طرز فکر و دیدگاهشون تغییر بدی پس وقت و انرژیتو صرف این کار نکن

هندزفری بزار

برو تو اتاقت

کتاب بخون

برو بیرون

بحث نکن باهاشون همون غذا تو بخور درستو بخون با داداشت کاری نداشته باش اصلا نه چیزی بهش بده نع چیزی ب ...

بخدا اصلا کاری ندارم میخوان دنیا رو بدن بهش مسئله اینه اونا تا من رو عذاب ندن دست نمیکشن

همش میره میگه دخترت فلان کار رو کرد فلان چیز رو انجام داد فلان خوراکی رو خورد اونا هم صد پشتش در میان خسته شدم دلم میخواد حداقل یه ماه کسی رو نبینم بهم محبت و توجه نکنن ولی با برعکسش روحم رو هم نسوزونن که

اینو بدون که تو نمیتونی آدم ها و طرز فکر و دیدگاهشون تغییر بدی پس وقت و انرژیتو صرف این کار نکن هندز ...

میدونم پلی دیگه نمیتونم جونی برام نمونده

طی این سال ها نابود شدم من دهم سمپاد قبول شدم سه سال تمامم مامانم و مدیرم من رو تخریب کردن همش منتظر این شدم که بابام حمایتم کنه پشتم باشه خواستم از مدرسه بیرون بیام گفتن بقیه چی میگن تو بیرون بیای هر شب کابوس مدیرم رو میدیدم کلی استرس و فشار روحی روانی کشیدم

بخدا اصلا کاری ندارم میخوان دنیا رو بدن بهش مسئله اینه اونا تا من رو عذاب ندن دست نمیکشن همش میره می ...

اینو گفت بهش بگو به تو چه؟ از دست تو نمیتونم چیزی بخورم؟

فضولی؟

چند سالشه؟ ازت بزرگتره؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اینو گفت بهش بگو به تو چه؟ از دست تو نمیتونم چیزی بخورم؟فضولی؟چند سالشه؟ ازت بزرگتره؟

۱۱ سالشه ولی انگار ۲۰ سالشه یه بچه بی تربیت و لوس هستش به هیچکی هم احترام نمیذاره بلند بلند داد میزنه فوش میده هرچی بخواد رو بهش فوری میدن

یه حرفی بهش بزنم بابام فوری میگه تو حرف نزن تو کاریت نباشه بخاطر همینه اونم اینجوری شده بر میگرده بهم میگه لال شو

تو هر چیزی هم من مقصر میشم خسته شدم

۱۱ سالشه ولی انگار ۲۰ سالشه یه بچه بی تربیت و لوس هستش به هیچکی هم احترام نمیذاره بلند بلند داد میزن ...

اصلا باهاش بحث نکن

خوراکی خوردی جلو چشم اون نخور

حرف بهت زد بی احترامی کرد جوابشو نده خودتو بزن به مظلومنمایی به بابا بگو . بگو حرمت نگه نمیداره میگه مثلا فلان