2777
2789
هردوشون جراحی بودن یا لیزر بودن؟چه آدم بد و عوضی بوده که برنداشته 😭😭😭

لیزر برداشته بود خواهرمو هلاک کرد بقران خیلی عذاب کشید بعد ناقص عملش کرد خواهرم تحقیق نکرد همینجور رفت دکتر گفت شنبش بیا عمل

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خدانکنه گلم....آره من هم می ترسم بعدا بدتر بشه ولی این جا گفتن برمی گرده خیلی ترسیدم

نه دکترت خوب باشه برنمیگرده بعد عمل باید رعایت کنی شکمت همیشه ملین باشه چیزهای ملین بخوری دوماه رعایت کنی کامل خوب میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر برداشته بود خواهرمو هلاک کرد بقران خیلی عذاب کشید بعد ناقص عملش کرد خواهرم تحقیق نکرد همینجور ر ...

جاریت هم لیزر بود؟

خدا ازش نگذره کاش شکایت می کرد ازش

جاریت هم لیزر بود؟خدا ازش نگذره کاش شکایت می کرد ازش

نمیدونم دقیق بخدا

نرفت دیگه هی نقاحت عملشو داشت بعد دیگه گذشت بیخیال شد ولی الان هی نفرینش میکنه الان برای خواهرم خیلی شده بخاطر همین میگم دکتر خوب پیدا کن اگه کرجی برو پیش کاظمینی حالا من میرم خوب بود بهت میگم

نمیدونم دقیق بخدا نرفت دیگه هی نقاحت عملشو داشت بعد دیگه گذشت بیخیال شد ولی الان هی نفرینش میکنه الا ...

تهرانم ولی اگه مجبور بشم این جا دکتر خوب پیدا نکنم می رم پیش همون کاظمینی

تهرانم ولی اگه مجبور بشم این جا دکتر خوب پیدا نکنم می رم پیش همون کاظمینی

تهران برو پیش دکتر روبیک به بو ببین معجزست این دکتر من راهم دور میشه وگرنه اولویتم این دکتر بود

به بو هم بد شنیدم اندازه کاظمینی خوب نیست

منم یکی از بلاگرا تعریفشو شنیدم که عمل روده داشت راضی بود با اینجا خیلی ها تعریف میکردن حالا باز تهران خوب بگرد

تهران هستید؟ جراحی کردی یا لیزرخدا رو شکر😍😍

نه گلم من شیراز عمل کردم پیش دکتر احمد ایزد پناه تو این کار عالی هستن لیزر نمیدونم خوب باشه یا نه ولی من همون عمل کردم و خدارو شکر راضیم

اللهم عجل لولیک الفرج  

من که عمل کردم بهت میگم زودتر انجام بده خودتو راحت کن پانزده سال زحر کشیدم تا بلاخره پارسال بهمن عمل ...

عزیز شما عمل کردی داخلی بود یا بیرونی؟

نه گلم من شیراز عمل کردم پیش دکتر احمد ایزد پناه تو این کار عالی هستن لیزر نمیدونم خوب باشه یا نه ول ...

خدا رو شکر دعا کن من هم بتونم عمل کنم و برای همیشه راحت بشم دعا کن عملم خوب باشه