2789
عنوان

پسرای سایت

149 بازدید | 14 پست

چرا یه سری از پسرا وقتی از حس یه دختر مطمئن میشن ،خودشونو میگیرن و اذیت میکنن دختر رو ولی وقتی دختر خسته میشه و میخواد بیخیالشون بشه،ادم میشن؟!

من حس میکنم اینجور افراد خودشیفته و مریضن و صرفا میخوان به دختر بهشون توجه کنه تا حس ارزشمندی شون ارضا بشه(و اون دختر رو دوست ندارن

نظر شما چیه؟

دخترای باتجربه هم لطفا نظرتونو بگید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با کسب تجربه ی ۲۳سال شوهرداری بهت میگم همه آقایون همینن خرشون ازپل که گذشت یادشون میره برا بدست آوردن دل یه دختر چه نعره ها که نمیکشیدن😂😂😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من با کسب تجربه ی ۲۳سال شوهرداری بهت میگم همه آقایون همینن خرشون ازپل که گذشت یادشون میره برا بدست آ ...

بنظرم ذات انسان وقتی چیزی رو نداره دنبالش میدوه به دست بیاره بعد ی مدت میبینه اون چیزی که فکر میکرد شاید نبود

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

بنظرم ذات انسان وقتی چیزی رو نداره دنبالش میدوه به دست بیاره بعد ی مدت میبینه اون چیزی که فکر میکرد ...

پس چرا به محض اینکه متوجه شن میخوایم قهرکنیم به التماس میفتن؟؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

من فکر میکنم این قضیه شبیه قله هست. قله، قلب یک خانم و کوهنورد هم آقا پسره هست. وفتی یک کوهنورد قله رو فتح میکنه دیگه کاری برای انجام دادن نداره و برمیگرده پایین! شبیه حالتی که برای آقا پسرا وقتی دل یک دختر خانمی رو تصاحب می کنن.

دیگه پسره به هدفش رسیده...

حالا چیکار باید کرد که این اتفاق نیافته؟ بنظرم اینجاست که سیاست های زنانه وسط میاد. یعنی باید کاری کنید که هیچ وقت حس نکنه به اون قله رسیده....

این نظر تخصصی نیست و من اینطور فکر میکنم.

شهادت هنر مردان خداست🖤

پس چرا به محض اینکه متوجه شن میخوایم قهرکنیم به التماس میفتن؟؟؟؟

همون قضیه که کلا ادم قدر چیزی ک داره نمیدونه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

من فکر میکنم این قضیه شبیه قله هست. قله، قلب یک خانم و کوهنورد هم آقا پسره هست. وفتی یک کوهنورد قله ...

من راستش اصلا حوصله ی قله بازی و سیاست و...رو ندارم

به محض اینکه متوجه میشم یه پسری اینطوره،از زندگیم پرتش میکنم بیرون....چون بنظرم اگه ادم واقعا کسی رو دوست داشته باشه،اذیتش نمیکنه

ممنون بابت راهنماییتون🙏

من راستش اصلا حوصله ی قله بازی و سیاست و...رو ندارمبه محض اینکه متوجه میشم یه پسری اینطوره،از زندگیم ...

متوجه هستم ولی این شما هستین که تعیین میکنید آقا پسره اینجوری باشه یا نه. چطوری؟ من فکر میکنم اگه همه مشتتون براش باز باشه این اتفاق و سردی اتفاق میافته. مثل همون مثالی که زدم یعنی پسر به قله رسیده و دیگه جذابیتی نمیبینه. حالا چیکار باید کرد؟ بنظرم باید مرموزیت خودتون رو حفظ کنید، یک جورایی اون رو به تکاپوی مداوم بندازین، آویزونش نباشین.... یک همچین حالتی. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم. در هر صورت کتابهای خیلی مفیدی در لین زمینه و حفظ ذوق بعد ازدواج وجود دارن. حالا که بفکر این موضوع هستین، انگیزه خوبی برای مطالعه این دست کتابهاست.

شهادت هنر مردان خداست🖤

متوجه هستم ولی این شما هستین که تعیین میکنید آقا پسره اینجوری باشه یا نه. چطوری؟ من فکر میکنم اگه هم ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون...ممنون میشم اگر اسم کتاب رو خاطرتون هست،معرفی کنید🙏