2777
2789
عنوان

مادرشوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو روز به عقد سر چیز مسخره گفت میرم خودمو میکشم و دعوام کرد و... منم ارلیشگاه نرفتم گفتم نمیخوام ...

وای خوش به حالت راحت شدی از دستش منه خر نفهم قبول کردم

بخدا حتی شب عروسیم نمیذاشتن برم ارایشگاهی که خودم دوس دارم گفتم نمیام تو عروسی گفت نمیای چشات درآد به درک که نمیای

بابای فقیرم میگفت برو هرچی بقیه پولش بود بگو خودم میزنم به کارتت حساب کن

آخه نره خر که گرفته منو چه گوهی میخوره پس

بعد دوماه رفتم پیش خونوادم ببینمشون انقد که لاغر شده بودم همه تعجب میکردن

بابام از اون موقع به بعد یه کارت خودشو بهم داده پول میزنه برام میگه برو همه چی بگیر بخور وقتی فهمیدن پول بهم نمیده

بعد دو سه روز پیش که دعوا کردیم برگشته زر میزنه آره میخوای برو خونه بابات برت فلان کنه ن بهمان کنه ایفون 17 بگیره برات

گفتم بدبخت عقدهای اگه بابام دوسم نداشت با وجود اینکه خری مثل تو با درآمد بالا شوهرمه بازم بابام خرجمو نمیداد برو خجالت بکش حرف میزنی

نمیدونم با چه رویی حرف میزنه آخه

‌

منم دو روز به عقد سر چیز مسخره گفت میرم خودمو میکشم و دعوام کرد و... منم ارلیشگاه نرفتم گفتم نمیخوام ...

مطمئن باش برن زیر یه سقف اون موقع هستش که دختره میرسه به حرف شما

منه خر هم تحقیق کردیم گفتن سر کادو گرفتن و عیدی دادن دعواشون شده و جدا شدن

ولی اینا میگفتن سر خارج رفتن بوده

نگا دروغگویی بودن هستن از اول که دومی نداشته و ندارن

بعد الان که تو زندگیم میفهمم چی گفتن بهمون توی موقعی که تحقیق میکردیم

مطمئن باش خوشبخت نمیشه مگه اون دختره هم. از اونا سلیطه تر باشه

‌

وای خوش به حالت راحت شدی از دستش منه خر نفهم قبول کردم بخدا حتی شب عروسیم نمیذاشتن برم ارایشگاهی که ...

وای چقدر شبیه من.منم چون ارایشگاهی که دوست داشتمنوبا زدم بیعانه نداد و پدرم داد

فیلمبردار و اتیش بازی دست گل و..... نگرفتن بابامسفارش داد و خداروشکررر به عروسی نرسید

من فقط برای نامزد فعلیش دعا میکنم اگه قراره جدا شن قبل عروسی باشه اگه هم قراره زندگی کنن انشالله پسر خوبختش کنه

چون منو که خیلی اذیت کردن اینم مطمئنم اذیت نمیکنن تا بعد عروسی که ببرنش

چون این اخرا میگفتن بزار هر چی میخواد بگیره تا عروسی کنیمببریمش منم ترسیدم و الفرار😐😐😐😐فقط قصد دارن دختر رو ببرن و تموم

خداکمکت کنه عزیزم خیلییی سخته

وای چقدر شبیه من.منم چون ارایشگاهی که دوست داشتمنوبا زدم بیعانه نداد و پدرم داد فیلمبردار و اتیش باز ...

وای یاخدا هرچی میگی انگار منم

بخدا من که مراسم عقد نداشتم ولی عروسیم با وجود اینکه شام ندادن کلی خجالت کشیدیم پیش اقوام مون به قول خودت اصلا آتیش بازی و اینا نداشتیم

من دلم دسته گل لاله میخواست برده منو دسته گلی برام گرفته بود که انگار اسباب بازی بود تو دستام تابستون هم بود همون توی گرما و جلو آفتاب داغون شد

آخه نمیدونم اصلا با چه عقلی من قبولشون کردم خدا لعنتشون کنه

سرم داره میترکه حرفشونم میزنم

‌

مطمئن باش برن زیر یه سقف اون موقع هستش که دختره میرسه به حرف شما منه خر هم تحقیق کردیم گفتن سر کادو ...

اخه پسره قبل من یه نامزدی قبل عقد داشت که دختره بهم زده بود و به من نگفتن

برای من قبل عقد عالی بودن و اگه چیزیم میشد پسرو خانوادش خفه میکردن تا عقد کردیم گفت دیگه نمیتونی کاری کنی زنم شدی و انقدر بد شدن.بعد من تونستم جدا شم و نتونستن کاری کنن چون باکره بودم مطمئنم اینو میزارن بعد عروسی اذیت میکنن اینا خیلی ادمای عوضین

بعد میخواستن مارو هم اذیت کنن ولی پدرم از پسشون براومد گفته بودن باباش پشتش گرم بوده نشده کاری کنیم😐😐😐

خدا کمکش کته فقط ولی من حق خودمو ادا کردم و واقعیت رو بهش گفتم

وای یاخدا هرچی میگی انگار منم بخدا من که مراسم عقد نداشتم ولی عروسیم با وجود اینکه شام ندادن کلی خجا ...

ول کن عزیزم اعصاب خودتو خورد نکن خدا نگذره ازشون همینن

اینجور گدا گوله هایی رو

اخه پسره قبل من یه نامزدی قبل عقد داشت که دختره بهم زده بود و به من نگفتن برای من قبل عقد عالی بودن ...

خداروشکر همون اول نجات پیدا کردی

منم خدارو هزار مرتبه شکر بابام پشتمه

اگه چیزی ام بشه پشتم درمیاد

خوب کاری کردی حقیقت رو گفتی انشاالله که یه بخت خوب نصیبت بشه هرچن دیگه تو این دوره زمونه فکرکنم پیدا بشه

‌

خداروشکر همون اول نجات پیدا کردی منم خدارو هزار مرتبه شکر بابام پشتمهاگه چیزی ام بشه پشتم درمیاد خوب ...

اخه اون پسر علاوه بر خاله زنک بودن و این مشکلات که گفتم بد دل و شکاکهههه شدیددد

اره واقعا شکر که بابات پشتته اگه بچه نداری یه فکری کن واقعا

قربونت برم عزیزم ممنونم.خداکنه زندگی توامتوی ارامش قرار بگیره

اخه اون پسر علاوه بر خاله زنک بودن و این مشکلات که گفتم بد دل و شکاکهههه شدیددداره واقعا شکر که بابا ...

وای دقیقا شوهر منم نمیتونی چیزی پیشش بگی برمیگرده فورا زنگ میزنه به صاحب مطلب میپرسه آره فلانی فلان چیز و گفتی اصلا مغزم سوت میکشه از دستش چرا انقد شبیه زنایی هستش که سر حرف میرن و ولکن نیستن

مامانی و خواهری هم هستش یه خواهر داره از خودش کوچیک تر این وزه عوضی زندگیمونو داغون کرده روزی صدبار بهش زنگ میزنه تا قبل اینکه از سرکار بیاد خونه ولی یه وقتی پیشش باشم ندونه و زنگ بزنه و بگه زنت پیشته میگه ای وای ببخش خب خدانگهدار معلوم نیست وقتایی که من نیستم چه گوه هایی که براش نمیخوره

ممنونم گلم انشاالله

‌

وای دقیقا شوهر منم نمیتونی چیزی پیشش بگی برمیگرده فورا زنگ میزنه به صاحب مطلب میپرسه آره فلانی فلان ...

وای خیلییی بده واقعاااا

من نامزدم یواشکی من وقتایی که پیشم بود هم زنگ میزد مامانش😐😐😐😐

بعد موقع جداییمون خالش زنگ زد گفت بزن رو ایفون خانوادت هم بشنون و یکی از لحظات خصوصیمون رو گفت😐و گفت من از همه چیتون خبر دارمخواهرزادم دوسم داره گفته برام

بابامگفت فقط قطع کن دلمخوش بود دختر شوهر دادم این که از رنم زن تره

و عمش و عموش وقتی فهمیدن گفتن ما خجالت زده ایم ببخشید از بابات معذرت خواهی کن و زودتر تمومش کن

وای خیلییی بده واقعاااا من نامزدم یواشکی من وقتایی که پیشم بود هم زنگ میزد مامانش😐😐😐😐بعد موقع جد ...

وای دقیقا 😑💔هوف خواهر خداروشکر نجات پیدا کردی من که توی بد وضعیتی موندم

‌

وای دقیقا 😑💔هوف خواهر خداروشکر نجات پیدا کردی من که توی بد وضعیتی موندم

خدا کمکت کنه نجات پیدا کنی از این روانیییی

همشون هم یه رفتار های شبیه به هم دارن اخه

باز شوهر تو بعد چند سال ازدواج دوباره کرده نامزد سابق من ۷ ماهه جدا شدیم ۳ یا۴ ماهه رقته سراغ بعدی و نامزد کرده😐😐😐😐😐یعنی اصلا فرصتی نیوده که یه کممم درست شه