2777
2789
عنوان

مادرشوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذات واقعی نه،ولی تورفتار میتونستی بفهمی مثلا تو کافه یه چیز عجیب سفارش میدادی یا یه حرف عجیب میزدی ع ...

اصلا و ابدا اینطور نیست

من چه میدونستم یه خسیسایی هستن که دستشویی نمیرن نکنه گشنه شون بشه؟!

تو دوران عقد

هرجا رفتیم

هرچی گرفتم

هرچی برداشتم

واسه ناهار هرجا گفتم بریم

نه نیاوردن

واسه اینکه نفهمم چجور آدمایی هستن

الان که باهاشون زندگی میکنم میفهمم به زور گوشت و مرغ میخرن اگه مهمون بیاد غذای خوبی دارن

تو عرض سه ماه 12 کیلو کم کردم کم خونی شدید گرفتم

اگه اینارو توی دوران عقد و آشنایی از خوده بیشرف شون نشون میدادن که محال بود ازدواج کنم

‌

من با شوهرم دوست بودم که مادرشو دیدم اصلا از اخلاقش خوشم نیومد و نشون داد اون موقع هم چه گوهیه ولی من بخاطر اینکه شوهرمو دوست داشتم و به حرف اینکه میگن تو قراره با خودش ازدواج کنی نه خانوادش، ازدواج کردم و همه اذیتا و اعصاب خورد کنی ها از طرف مادرش بود

این مادرشوهری که من دارم خدا سر گرگ بیابون نیارره والا

مادر شوهر منم بعد 4 سال دوستی و 3 سال ازدواج فهمیدم تا الان سرمو شیره مالیده تو همه چیز

خودشو خوب نشون داده که من چیزی نگم کاری باهاش نداشته باشم

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

مادرشوهر من خیلی باسیاسیته اصن حرف نمیزنه سوال پیچت نمیکنه توقعی ازت نداره در عوضضضضضضضضضض همه گله هاشو به پدرشورم میکنه و اونو میندازه به جونم من اینقدری که با پدرشوهرم چالش دارم با مادرشوهرم ندارم چون آتیشو روشن میکنه میره یه گوشه میشینه

محاله با یه جلسه پی به ماهیت طرف ببری

دقیقا اوایل هکه خوبند و همه چی گلو بلبله کمک ذات خودشون رو نشون میدند

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
نه مقایسه میکنه نه فضولی نه دخالت نه .....فقط و فقط منو هووی خودش میدونه 😂 با این چه کنم 🤧

اینو الان نمیتونم نسخه براش بنویسم فعلا روزی ۱ قاق سم موش بهش بده 🙃😂

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

خدا لعنت کنه خونواده هایی که افتضاحن ولی خودشونو خوب جلوه میدنمنم قبل عقد دیگه به مدت یه هفته کلا نه ...

منم دو روز به عقد سر چیز مسخره گفت میرم خودمو میکشم و دعوام کرد و... منم ارلیشگاه نرفتم گفتم نمیخوام بهم بزنید.خانوادش زنگ زدنگوه خورده غلط کرده درستش میکنیم ابرومون میره کلی مهمون دعوت کردیم بیا ارایشگاه خانواده خودم میگفتن به بقیه چی بگیم عقد کنید درست میشه

عقد کردم دو هفته بعد عقد گفتم غلط کردم فقط جدایی دیدم مامانش هم چه عفریته ای.باز اومدن التماس و...همه به پدرم گفتن زوده پدرم و من رلضی نبودسم ولی گفتیم حالا که عثد کردیم یکی دوماه اینور اونور فرقی نداره و خداروشکر دو هفته به عروسی جدا شدم

الان ۷ ماهه جدا شدم اون ۳ یا ۴ ماهه باز نامزد کرده😐😐😐میگم اون بدبختی که باز رفته زن این شدهههه.البته مادرش زنگ زد تحقیق منم واقعیتی که بینمون بوده رو گفتم و گفتم شاید با دختر شما خوب باشه اونم گفت مشکل تو این بوده تحقیق نکردی من تحقبق میکنم😐🤣🤣🤣🤣الانم امیدوارم خوشیخت شه و بعدا پشیمون نشه

من با شوهرم دوست بودم که مادرشو دیدم اصلا از اخلاقش خوشم نیومد و نشون داد اون موقع هم چه گوهیه ولی م ...

اشتباهه خونواده طرف خیلی مهمه پس فقط با خودش ازدواج نمیکنی

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم