2777
2789
عنوان

داشتن رابطه کامل در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 44 پست

من داشتم ولی خب همسرم خونه داشت ۴ ماه بعدشم عروسیمون بود

دلیلی نداش گرو نگه دارم😂

اما مامانم خیلی ناراحت شد وقتی فهمید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم ازدواج های سنتی که هیچ شناختی از طرف مقابلت نداری و صرفا رو یه شناخت کلی طرف رو قبول میکنی، دو ...

اینکه عقد میکنن برای آشنایی يه اشتباهه

این که زن رو واسه یه تیکه چیز پوست مانند اسیر کردن يه اشتباه دیگه

ولی مردا از هفت دولت آزادن

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته کسی که عقد می کنه یعنی شرعا و قانونا طرف مقابل رو به عنوان همسر قبول کرده و داشتن رابطه حق هر ...

بله عزیزم درست میگی

متاسفانه من توو فامیل خودم دیدم که خانواده دختر بخاطر عقایدشون حتی برا همون آشنایی و شناخت هم گفتن باید عقد باشن، و حتی به صیغه هم راضی نشدن، البته خداروشکر الان با همسرش خوشبخته ولی میخوام بگم یه سری خانواده ها یه طرز فکرای خاصی دارن

عزیزم ازدواج های سنتی که هیچ شناختی از طرف مقابلت نداری و صرفا رو یه شناخت کلی طرف رو قبول میکنی، دو ...

سنتی بله تاحدودی درسته

ولی من کلا ازدواج سنتیو قبول ندارم مزخرف ترین نوع ازدواجه اگ استارتر سنتی ازدواج کرده ک ترجیحم سکوت ونظر ندادنه

ولی درکل سنتی هم نباید زود عقد کرد درهرصورت دوران عقد دوران شناخت نیست ونمیتونه باشه عقد یعنی زنوشوهر رسمی میتونن هرکاری کنن!

چ باکره باشه چ نباشه تو عقد جدابشه مطلقه ست

پس باید باچشم بازتری انتخاب کرد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اینکه عقد میکنن برای آشنایی يه اشتباهه این که زن رو واسه یه تیکه چیز پوست مانند اسیر کردن يه اشتباه ...

منم اگر دقت کنی ده بار توو متمم نوشتم (متاسفانه، به غلط و...) یعنی منم قبول دارم اشتباهه ولی صرفا طرز فکر اونا رو بیان کردم

بله عزیزم درست میگی متاسفانه من توو فامیل خودم دیدم که خانواده دختر بخاطر عقایدشون حتی برا همون آشنا ...

بله خب این طرز فکر ها هم هست

می دونی قسمت تلخ ماجرا چیه؟ همین خانواده که دختر رو ندیده و نشناخته پای سفره عقد مینشونن و فکر می کنن دیگه قحط الرجال هست و همین خواستگار رو باید دو دستی بچسبن که فرار نکنه دو روز دیگه که این دختر به مشکل بر خورد حاضر نیستن مسئولیت کار خودشون رو قبول کنند!!