یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر زنش مهم تر از بچه اش غلط میکنه بچه آورده...پدر و مادر حق توهین و آزار و اذیت بچه رو ندارن اون بچ ...
نخیر ، خیلی از بچه ها خیلی پررو و بی تربیت هستن ، و تربیت بچه فقط از داخل خونه شکل نمیگیره ، بستگی داره اون بچه با چه آدم هایی تو جامعه در ارتباط باشه، گاهی اوقات دوستان بد روی بچه تاثیر بدی میزارن ، حتی اگر پدر و مادر خوبی داشته باشه.
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
نباید کتک بزنه اما زن برای مرد مهمتر از بچهست خیالت راحت باید
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
ای کاش بفهمن دوست داشتن بچه فقط نیس بچه ادمه ی موجود زندس عروسک نیس که حالا دلمو زد حالا خودش میدونه حالا فلان یا کلا بیخیال زندگی اون بچه بشن بعدم فقط توقع داشته باشن که از نظر اونا همونی بشه که میخوان خیلی ببخشیدا ولی واقعا خودخواهی و عوضی بودنشونو نشون میدن
نخیر ، خیلی از بچه ها خیلی پررو و بی تربیت هستن ، و تربیت بچه فقط از داخل خونه شکل نمیگیره ، بستگی ...
هر چقدر محیط پیرامون بخواد تأثیر گذار باشه
اگر تربیت پایه ی بچه که دست پدر و مادرش بود درست بوده باشه
بچه هیچوقت تحت تاثیر دوست و همکلاسی و .. قرار نمیگیره
همین پرخاشگری این پدر کاملا واضحه که چه نوع تربیتی داشته !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
اون بچه حاصل تربیت خودشونه پدر و مادر پرخاشگر بچشون چیز دیگه ای نمیشه
ولی پدر و مادر باید،باز هم تاکید میکنم باید موقع بی احترامی بچه به هر کدوم از والدینش از همسرش دفاع بکنه اگرم حق با بچست اوضاع رو آروم کنه یاسکوت کنه و تو خلوت اشتباه همسرشو گوشزد کنه