2777
2789

خانوادش که تا زمانی که عقد کنم خوب بودن بعد عقد یه زنگ نمیزنه مادرش مبادا مجبور شه دعوت کنه یا مناسبتی هدیه ای واسم بگیرن

نه عید ها نه هیچ مناسبتی

شوهرمم پارسال سال اول عقدم هیچی نخرید واقعا هم نداشت داره خونه میسازه

امسال هم نداره طبق معمول فقط میگه صبر کن چند سال دیگه همه چی درست میشه

خسته شدم

آدم سال های اول ذوق داره وقتی پیر شدم به درد عمه ام میخوره

میبینم دوستام بقیه شوهرهاشون و خانواده شوهر هاشون چکارایی میکنن حالم بد میشه

دیشب به شوهرم گفتم حداقل بریم آتلیه چند تا عکس یلدایی بگیریم میگه صبر کن سال های دیگه

حالم بده خیلی

شاید هم چون سنم کمه این مدلی هستم

دیشب اینستاگرام پاک کردم بس حالم بد شد از استوری های بقیه

لایک نکنید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک عکس نهایتا ۱۳در۱۸خیلی خیلی گرون باشه فگر نکنم بیشتراز۵۰۰ بشه پس بهونه میاره

بگو بهش که باید بیاد الانه تو یاد شمامیمونه

میتونست تو شرایطش بگه من دارم خونه میسازم و هیچ برنامه ندارم

اگر داره خونه میسازه صبر کن.

درسته آدم توی زندگی ذوق میخواد ولی از ماها که مستاجریم بپرس چقدر دردسر میکشیم. یا اولش باید نگاه به شرایط مالیش و انتظار خودت میکردی یا الان بهتره که صبر کنی. ذوقش میره ولی هزار تا مشکل حل میشه

سالی که نکوست از بهارش پیداست

بابت این ازدواج بهت تسلیت میگم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

هجده سالم بود که ازدواج کردم نه جشن داشتم نه یلدایی نه عید هیچِ هییییچ نداشتم همسرم شب خواستگاری گفت الان ندارم اما اگه صبر کنی وقتی دستم باز شد هرچی دارم مال تو
از اون حرفی که زد ۱۹سال گذشت و الحق که عمل کرد به قولش
اگه همسرتو واقعی و قلبی دوست داری صبوری هم قشنگ میشه

3 سال صبر کردم اول زندگیمو با شوهرم ، و همش میگفت درستش میکنیم باهم ، منم صبر کردم ، الان سال 7 زندگیمون هست و چنان زندگی برام درست کرده که همیشه خداروشکر میکنم بخاطر اون صبوری که کردم ، و واقعا الان نمیزاره آب تو دلمون تکون بخوره من مزد این صبرو گرفتم و اونم همیشه میگه اگه تو نبودی اینقدر پیشرفت نمیکردیم ، تو هم صبر کن عزیزم هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ، حالا مگه چیه یه سال یلدا نداشته باش ، عوضش داره برات خونه میسازه که فرداروز اسیر خونه مستاجری نباشی ، اوضاع گرونی خیلی وخیمه یکم درکتو ببر بالا ، قول بهت میدم نتیجه شو میبینی پشتش باش

منم عقدم عزیزم و یماهه ک عقد کردم.

شرایط شما خیلیم عذاب اور نیس بنظرم

منم تولدم و روز زن نزدیک هم بودن و شوهرم با اینکه پول داشت ولی هیچکاری برام نکرد و این ادمو بیشتر میسوزونه.

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

زندگیرو کسایی بردن ک هیچ وقت برای لحظه ای هم ک شده خودشون یا زندگیشون رو با هیچ کس مقایسه نکردن

و خداروشکر خودم کاملا خنثی ام از این لحاظ

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
3 سال صبر کردم اول زندگیمو با شوهرم ، و همش میگفت درستش میکنیم باهم ، منم صبر کردم ، الان سال 7 زندگ ...

حالم بد میشه دوستامو میبینم

دختر همسایمون دوماهه عقد کرده گفت یلدایی برام میارن حالم بد شد

دست خودم نیست همش حس مقایسه میاد وسط و حالم بد میشه

لایک نکنید 🙏