2777
2789
عنوان

ازدواج خوبه ولی نه هر ازدواجی

116 بازدید | 19 پست

من خیلی برای ازدواجم ناراحت بودم. اینکه مثل فلانی چرا ادواج نکردم. هرچند هنوزم ازدواج موفق میبینم ناراحتم. ولی خوشحالم حداقل مجردم نه اینکه با یه ادم بدی ازدواج کرده باشم که نتونم خودمو از شرش خلاص کنم.

خدایا شکرت اگه ازدواج خوب نکردم حد اقل ازدواج بد هم ندارم

۱۴۰۴/۷/۲۵

موافقم افرین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ! منم خواستگارای زیادی دارم داشتم ! هر بار یه اتفاقی می افتاد و به خدا گله میکردم که چرا نشد ب ...

من خودم همون موقع میفهمیدم این آدم من نیست. ولی خب بازم میگفتم خدایا چر من مجردم.

یه زمان خیلی طولانی ای رو یه پسری خیلی کراش بودم ولی با وجود اینکه خیلی دوسش داشتم اگه برای ازدواج پا پیش میزاشت قبولش نمیکردم در این حد سختگیرم😂

۱۴۰۴/۷/۲۵

همشون یه دیونگی دارن اگه بپرسی زناشون الکی میگن نه هیچی خوبه فلانه ولی مطمعن باش الکی میگن

تو مردای بالای ۳۵ و بالا ۴۰ اره دیدم ولی جدیدیا نمیدونم هنوز گندش در نیومده یا خوب بلدن خودشونو خوشبخت نشون بدن. حس میکنم ادواج جدیدیا مخصوصا زیر ۲۶ و ۲۵ ساله ها خیلی موفق تره.

البته این دهنیت منه

۱۴۰۴/۷/۲۵

من خودم همون موقع میفهمیدم این آدم من نیست. ولی خب بازم میگفتم خدایا چر من مجردم.یه زمان خیلی طولانی ...

خخخ😂 نه ما فک میکنیم یکی خوبه ولی مثلا تو حیران دست در دست جیران ممکنه ببینمشون😂

آرزو

خخخ😂 نه ما فک میکنیم یکی خوبه ولی مثلا تو حیران دست در دست جیران ممکنه ببینمشون😂

ندیدم فیلم جیرانو😂😂

بهرحال من ازدواج خودم رو به این زودیا نمیبینم😂 همش حس میکنم اگه ازدواج کنم حیف شدم. البته نمیگم آدم خاصی هستما میگم کلا آدم فداکاری برای غریبه نیستم😂

۱۴۰۴/۷/۲۵

تو مردای بالای ۳۵ و بالا ۴۰ اره دیدم ولی جدیدیا نمیدونم هنوز گندش در نیومده یا خوب بلدن خودشونو خوشب ...

نمیدونم والا شوهر من ۲۹ سالشه ولی اولا اینتوری خوب نبود یه پا دیونه بود واسه خودش دیگه دید زندگیمون داره بهم میخوره خوب شد یعنی خوب نه بهتر شده از قبل