2777
2789
عنوان

میترسم

131 بازدید | 11 پست

سلام . من دو ماهه باردارم . دیروز همسرم میگفت داروی ریزش مو مصرف میکرده که اثرات هورمومونی شدید داشته ولی نه ماه قبل کلا قطع کرده . به نظرتون جای  نگرانی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم دارویی که میگی چیه، ولی یه بار همسر منم یه دارو گرفته بود، چند سال قبل که دکتر بهش گفت اگر همسرت باردار ه که اصلا اینو نبر تو خونه، اگرم قصد بارداری دارین اصلا مصرف نکن. خلاصه بعد از دوره مصرف ما انداختیم دور که نمونه تو داروهامون. الان اسمشو یادم رفته. حتما حتما حتما با دکترت صحبت کن

من بعد از 4 سالدیروز آزمایشم مثبت شد ولی خیلی نگرانم چون 4 روز مونده به پریود با تجویز دکتر عمومی 4 ...

من زمانی ک توی بدنم لقاح صورت میگرفته و خودم خبر نداشتم! قرص مصرف میکردم برای عفونت! موهامم رنگ کردم نمیدونستم حامله م! ولی دکترم گفت چون هنوز جفت تشکیل نشده بوده موردی نداره! شما هم زنگ بزن فردا از دکترت بپرس خیالت راحت شه

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
من زمانی ک توی بدنم لقاح صورت میگرفته و خودم خبر نداشتم! قرص مصرف میکردم برای عفونت! موهامم رنگ کردم ...

دیشب از دو تا دکتر زنان پرسیدم گفتن چون قبل از یک ماه بودی مشکلی نیست ولی بعد از اون عوارض داره ولی دکتر خودم نیست تا شنبه خیلی میترسم به خدا 4 سال رعایت کردم که تو اقدام دارویی مصرف نکنم که مضر باشه اونوقت باردار نشدم تا این ماه که این آمپولها رو زدم

دیشب از دو تا دکتر زنان پرسیدم گفتن چون قبل از یک ماه بودی مشکلی نیست ولی بعد از اون عوارض داره ولی ...

دکترا گفتن مشکلی نداره دیگه عزیزم ب خودت استرس وارد نکن😘😘 منم ب خاطر لک بینی ک دارم خیلی استرس میگیرم, کلا بارداری همش استرس زاس ! کلا بچه استرس داره

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻