2777
2789
عنوان

نی نی بیارم؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=58272634]به نظرم هنوز سنتون کمه و فرصت دارین. من هشت ساله ازدواج کردم، ۳۱ ساله هستم. الان باردارم. 

ولی من میگم آدم سعی خودشو بکنه اگه نشد خب خدانخواسته به زور که نمیشه از خدا بچه خواست .

ببین همین قدر که دلش بچه میخواد بهت کمک هم میکنه درکت میکنه واس شب بیداری های بعد زایمان آمادگی داره یا میخواد غر بزنه بهش بگو فردا برات دردسر نشه و اگه نتونی دست تنها به کارای بچه و نگهداریش رسیدگی کنی واسه زندگیت ناراحتی پیش نیاد.البته اینم بگم که بچه همراه خودش شیرینی و لذت میاره و زندگیتون رنگ تازه ای میگیره ولی بعضی ها با تغیرات دیر کنار میان

من انقدر سفر رفته بودم که دیگه اشبع شده بودم

ادامه تحصیلم نمیخواستم بدم

کارمم داشتم که بعدا نرفتم

دیگه اینکه خیلی حس مادرانه داشتم و واقعا با خواست قلبی خودم بچه دار شدم شوهرمم که خیلی دوست داشت

باید به درون خودت نگاه کنی ببینی چی میخوای از زندگیت

قصد درس خوندن مسافرتهای زیاد گشت و گذار کار  نداری؟

نه توی این ۳ سال که از عقدم گذشته شوهرم   کم نذاشته برام از همه نظر عالی بوده

فقط تنها دغدغه ام الان اینه که  میخوایم خونه بخریم همین .

[QUOTE=58272634]به نظرم هنوز سنتون کمه و فرصت دارین. من هشت ساله ازدواج کردم، ۳۱ ساله هستم. الان بار ...

منظور من اینه که بهش فکر کن اگر خدایی نکرده نشد، چه احساسی خواهی داشت؟؟ اونوقت می فهمی که ته دلت چا حسی به بچه داری. ترس از مسئولیتش همیشه هست... ولی عشق ش هم قویه.