2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 118 پست
حسم شدیدا میگه تو فعلا وارد رابطه نشوهیچی نشده بهش گیر میدی و تهمت میزنی ب ناموس خودش چشم داره والا ...

اخه میگه هیچ ارزشی نداره برام زنداداشم و مثل خواهر نمیبینمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگه به جون مادرم تاحالا تو عمرم چشم ناپاکی نکردم و ساپورت هیچکسی ندیدم تو تنشپورن تاحالا ندید ...

خو... ک طبیعیه داشته باشن

ولی ما نمیشناسمش که

تو باهاش بیرون میری خب وقت میگذرونی بهتر میشناسی

اگ حست میگه هیزی زنداداششو کرده اعتماد کن ب حست

ولی شما من وایبی ک گرفتم بددلی خودت عزیزم

اخه میگه هیچ ارزشی نداره برام زنداداشم و مثل خواهر نمیبینمش

لابد رابطه اشون با هم خوب نیس و مشکل خونوادگی دارن و اینا دلیل نمیشه شما فکر کنی طرف ب داداش خودشم رحم نداره مگه جم تی وی؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اینکه میگه به جون مادرم تاحالا تو عمرم چشم ناپاکی نکردم و ساپورت هیچکسی ندیدم تو تنشپورن تاحالا ندید ...

حس میکنم هنوز باهات راحت نیس و نتونستی اعتمادشو بدست بیاری

ببین تو این زمونه دیگه همه فیلم ... دیدن نمیخواد بهش گیر بدی بنظرم

کسی ک رو شما حساسه برا آینده میخوادت نه لذت و نمیخواد عمومی باشی این کجاش بده؟

گفته بیرون نپوشم البته من کلا ساپورت نمیپوشم

بهرحال

دنبال بهونه نگرد . مردی که خوشش بیاد میگه تو خونه جلو من بپوش.

که باز هم طبیعیه بنظر من. بابام میرفت تهران زن های تهرانیو با شال میدید خوشش میومد. برمیگشت برای مامانم شال میخرید که بپوشه

من خودمم تن مردا لباسای دو تیکه میبینم خوشم میاد برای شوهرم هی دنبال لباس دو تیکه ام

عموم درست مثل شوهر شما از ساپورت بدش میاد ، میگه من چشم هیزی پسرا رو دیدم. ی بار ب زنعموم تی اجازه ساپورت پوشیدن نداده

سخت گیر نباش .

ارزو های بزرگ ، 

حس میکنم هنوز باهات راحت نیس و نتونستی اعتمادشو بدست بیاریببین تو این زمونه دیگه همه فیلم ... دیدن ن ...

سر دیدن پو...ن بهش گیرندادم حتی خودمم گفتم دیده بودم یه زمانی

اون جانماز اب میکشه انگار