2777
2789
عنوان

نظربدین لطفا

151 بازدید | 19 پست

من تقریبا20ام سیکلم یه رگه خون داخل ترشحاتم دیدم دلدرد شدید داشتم و زیرشکمم درد داشت کمرم هم باهاش درد میکرد تا دو روز درد داشتم اما فقط همون یه لک رو دیدم و تموم

البته اینم بگم دوفاستون روزی دوتا میخورم از روز11 و الان 25 سیکلم هستم دومین دوره مصرف دوفاستونه و سری قبل همچین چیزی ندیدم

اینم اضافه کنم که تخمک کذاریم10-12ام هست و من روز 12 ام نزدسکی محافظت نشده داشتم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟ 

الان تقریبا دردم ازبین رفته گاهی خیلی کم درد دارم و زود قطع میشه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
آره خیلی امکان داره 

آخه یه بار پرسیدم گفتن احتمالا عوارض دوفاستونه 

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رد کردی پریودتو؟

نه فعلا 25 سیکلم هستم ولی برخلاف همیشه که از هفته قبلش درد و علایم پری داشتم دیگه ندارم و انگار اصلا نزدیک پری نیستم

پری هام 28 روزه شده با دوفاستون

منم موقع لقاح تموم عضلاتم گرفته بود تقریبا پریودم مث شما بود روز 24سیکلم زدم باردار بودم

الان بزنم به نظرت؟ 

بی بی ندارم باید برم بخرم

شوهریم سرکاره تازه نمیخوام بدونه تا قطعی نشده😕😕😕

کسی تجربه نداره راهنماییم کنه😔😔😔

الان بزنم به نظرت؟  بی بی ندارم باید برم بخرم شوهریم سرکاره تازه نمیخوام بدونه تا قطعی نشده😕 ...

اره برو بخر ۳.۴ تا ضرر که نداره یکی بزن ببین چیه جوابش.

دوفاستونو برای چی میخوری؟؟؟

♾تا بینهایت و فراتر از ان پیش خواهم رفت♾
اره برو بخر ۳.۴ تا ضرر که نداره یکی بزن ببین چیه جوابش. دوفاستونو برای چی میخوری؟؟؟

دو ماه پیش دوبار توی یه ماه پری شدم دکتر گفت برای تغییر فصله هورمونات بهم ریخته البته آزمایش هورمونیم مشکلی نداشت دوفاستون داد که تنظیم شه 

بیبی چک.امتحان کن.ممکنه باردارباشی.

داشتم میرفتم برم بخرم ببخشید رفتم دستشویی از اون موقع زیر شکمم سفت شده و درد شدیدی داره انگار ورم کرده میخواد بترکه نفخم ندارم

درد پری نیست نمیدونم چم شد یهویی😔

داشتم میرفتم برم بخرم ببخشید رفتم دستشویی از اون موقع زیر شکمم سفت شده و درد شدیدی داره انگار ورم کر ...

منم اینطوری بودم.لکه بینی داشتم.اونقدر دردم شدید بود ک گفتم پریودشم بچه نمیخوام.ی بیبی استفاده کنید اگه مثبت شد برید ازمایش

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
منم اینطوری بودم.لکه بینی داشتم.اونقدر دردم شدید بود ک گفتم پریودشم بچه نمیخوام.ی بیبی استفاده کنید ...

دردم آروم شه میرم میخرم 

فعلا از دردشدید درازکشیدم

دو ماه پیش دوبار توی یه ماه پری شدم دکتر گفت برای تغییر فصله هورمونات بهم ریخته البته آزمایش هورمونی ...

ایشالا که بارداری...

اون رگه خونی که گفتی در چه حد بود؟تلقین خودت نباشه؟،؟

♾تا بینهایت و فراتر از ان پیش خواهم رفت♾