2777
2789
عنوان

رفتار معلم بچم بهمم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 62 پست
بعضی از معلما خیلی بی سوادن اصلا رفتار با بچه رو بلد نیستن من موندم چجوری و با چه منطقی اینارو میزار ...

مبشه گفت با ۱۷ سال سابقه رفتارش باید حرفه ای تر میبود و این نیاز به یادآوری داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا جلوی جمع گریه و احساس شرم بچه رو به مسخره گرفته؟ اون بچه خجالت کشیده خواسته به من پناه بیاره ...

عزیرم اونجا مدرسه هست . باید یاد بگیره همه جا خونه نیست و همه کس مادر نمیشه . وتذکر دادن وظیفه معلمه . سعی کن روی دخترت کار کنی . معلم حرف خاصی نزده

چت جی پی تی جوابش علمی نیست بیشتر اوقات به اون اکنفا نکناگه جمعیت کلاس زیاد باشه معلمش وقت نداره تک ...

اینو جدی گفتی؟

جلو همه اینو گفته میدونی یعنی چی.؟ اون بچه میخاد سالها تو اون مدرسه بشه و با دوستاش درس بخونه

تروخدا ی چیزی را الکی نگین

تو رو به جدت منو لایک نکن
مبشه گفت با ۱۷ سال سابقه رفتارش باید حرفه ای تر میبود و این نیاز به یادآوری داره

باز خداروشکر سابقه داره

اینی که جدید گذاشتن و واقعا چیزی بارش نیست خیلی اذیت کنندس

همه چیز از درون تو آغاز میشود

اینو جدی گفتی؟ جلو همه اینو گفته میدونی یعنی چی.؟ اون بچه میخاد سالها تو اون مدرسه بشه و با دوستاش د ...

بله که هر بچه ای به خودش اجازه بده یادآور بشه که دیدی اون روز معلم چی گفت بهت؟عزت نفس بچه من بیاد پایین احساس خود کم بینی کنه

نمیدونم .. خیلی به این طرز فکر اعتقاد ندارم.آدما باید یاد بگیرن که قابل احترامن و نزارن کسی از مرزشو ...

قطعا ک رفتارمعلم اشتباه بوده ولی شماهم بیش ازحد حساسی

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

گفتم نسبت به تمیز؟نوشتن و ساعت انجام تکالیف تذکر بده.لازم بود توی جمع مطرح بشه؟

مدرسه محیط خصوصی نیست . یه مکان عمومیه نباید انتظار داشت در این مکان تذکر به صورت خصوصی داده بشه

واکثر معلمین در کلاس به بچه ها تذکر میدن . به نظرم شما با محیط مدرسه تازه آشنا شدین .

بله که هر بچه ای به خودش اجازه بده یادآور بشه که دیدی اون روز معلم چی گفت بهت؟عزت نفس بچه من بیاد پا ...

بنظرم جدی پیگیری کن و ب مدیر بگو اگر نمیتونی معلم کار بلد و با سواد بیاری از مدیریت دست بردار

عزیرم اونجا مدرسه هست . باید یاد بگیره همه جا خونه نیست و همه کس مادر نمیشه . وتذکر دادن وظیفه معلمه ...

دخترم توضیح زیادی نداد اهل چوقولی نیست به زور از زیر زبونش یه سری چیزا رو کشیدم که حس خوبی نگرفته ازین موضوع. ولی از رفتاراش مشخص بود اضطراب گرفته میگفت مگه بهم یاد ندادی مسائل بین ما به مدرسه ربطی نداره چرا پس خودت یادداشت گذاشته بودی؟ سوال بود براش

حساسیتت بجاست

اوم معلم به بچت آسیب زده

این حال رو بچه ت هیچوقت فراموش نمیکنه

چقدر ناردونه معلمش

من بودم میرفتم مدرسه پدرشو در میآوردم ولی در نظر داشته باش که همین زن نادون ممکنه اگه باهاش برخورد بکنی ام سر بچت خالی کنه

مدرسه محیط خصوصی نیست . یه مکان عمومیه نباید انتظار داشت در این مکان تذکر به صورت خصوصی داده بشه واک ...

اصلا همچین چیزی نیست منم دخترم مشق نمینمینوشت ب معلم گفتم از تو کلاس آوردش بیرون ی گوشه مدرسه ک هیشگی نبود سه تایی حرف زدیم