2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

👩👩👩👩

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

دارم فکر میکنم، سر و صدا نکنید حواسم پرت میشه 😜

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
من بيدارم بچم داره تو شكمم وول ميخوره و خوشحال منم داغون و از درد داره گريم ميگيره. 

خداروشکر

منم دفعه پیش زایمان زودرس داشتم 

بچه ذات الریه کرد

نموند

حالا امشب دگترم واسه پیشگیری ۶تا امپول بتامتازون داده ۳تا رو امشب زدم

سه تا رو فرداشب باید بزنم

همش تو فکرم

که نکنه بچم چیزیش بشه

خداروشکر منم دفعه پیش زایمان زودرس داشتم  بچه ذات الریه کرد نموند حالا امشب دگترم واسه پیشگ ...

عزیزم ان شاالله خدا خودش مراقب فرشته ات باشه و برات دعا میکنم که نی نی ت رو به سلامتی به دنیا بیاری

خداروشکر منم دفعه پیش زایمان زودرس داشتم  بچه ذات الریه کرد نموند حالا امشب دگترم واسه پیشگ ...

الهيييييي، مطمئنا اين دفعه كوچولوت صحيح و سالم مياد بغلت🙏🙏🙏🙏

حيوانم آرزوست 😞😞😞