2777
2789
عنوان

توووولدددد داریمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن همش لایکه خخخ

همون دیگ

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عهههههه جمیییی

🤨🤨🤨 من امروز کلن اینجوریم قاطی هااااا دنبال شرم 😁😂 شطوری دائموالجیش جیس

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

🤨🤨🤨 من امروز کلن اینجوریم قاطی هااااا دنبال شرم 😁😂 شطوری دائموالجیش جیس

عععع دنبال دعوای ک ی شری ب پا کنم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

هعیییی فقط منم ک همه رو میدونم @اوج_آسمان @مادریاسام

مبارک باشه تولدش ❤️❤️❤️❤️

مبینا جون خیلی خیلی مبارکه تولدت عزیزم انشالله که به هرچی دلت میخواد برسی و موفیتت رو ببینم

من همیشه تاپیک هاتو ک قبل کنکور میزدی و اون اراده تو میدیدم بهت افتخار میکردم😘😘 😘

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

عععع دنبال دعوای ک ی شری ب پا کنم

اره ولی تا امضاتو میبینم یاد این اهنگه میفتم خندم میاد شر میخابه😂 یه امین دارم تا نداره صورتی داره ماه نداره به کسکسونش نمیدم😁😂

🤦🤦🤦

بوخودا راس میگم دیگه 😁😂

اره ولی تا امضاتو میبینم یاد این اهنگه میفتم خندم میاد شر میخابه😂 یه امین دارم تا نداره صورتی داره ...

اقاااااااااا از امین بکشششششش بیرون

مگ صادق چشه اخه خخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اقاااااااااا از امین بکشششششش بیرون مگ صادق چشه اخه خخخ

مش صادق کیه🤔🤔😁 عه بی تلبیت مال خودمم اصافیه بیاین ببرین مال خودتم برا خودت نمیخامش 😏😂😂