2777
2789
عنوان

بیاین ببین من چمه

44 بازدید | 9 پست

دوماهیه حوصله هیچکسو ندارم هیچکسو دیگه مثه قبل دوس ندارم بی حوصله ام بی اعصابم هفته ای یه بار میرفتم خونه مادرم الان به زور میرم بدم میاد ازجمعشون یه کلمه چیزی بهم برمیخوره انقد تو مغزم پلی میشه روانی میشم همش میخام تنها باشم یه شب جدا از شوهرم بودم دق میکردم الان میخوام تنهاباشم باهام حرف نزنه حوصله ارایش واینا ندارم

عزیزم اینا علائم بارز افسردگیه

اتفاق خاصی چند وقت اخیر برات نیوفتاده؟

سطح ویتامین د۳و آهنتو و تیروییدتو چک کن

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا علائم بارز افسردگیهاتفاق خاصی چند وقت اخیر برات نیوفتاده؟سطح ویتامین د۳و آهنتو و تیروییدت ...

حالم واقعابده کسی درکم نمیکنه همسرم میگه به خودت تلقین میکنی

منم تقریبا مثل تو شدم چون یه مشکلی دارم ناراحتم این رفتارا هم بخاطر ناراحتی از اونموضوعه

من از بچگی هزار مدل مشکل نداشتم ولی یه نقاب شاد بودن داشتم همش دوماهه دیگه نمیتونم مثه قبلم بشم

حالم واقعابده کسی درکم نمیکنه همسرم میگه به خودت تلقین میکنی

درکت میکنم عزیزم

حتما بررسی کن گلم

دمنوش های گرم رو وارد برنامه غذاییت بکن

عطر گل مجمدی استشمام کن

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
باورت میشه نمیخام خوب شم اصلا میخوام نباشم تودنیا

عزیزدلم بخدا درکت میکنم

خودمم خیلی حال و روز متفاوتی ندارم

منتها من مادر دو تا بچم که بهم نیاز دارن

وگرنه منم اینقدر ر خسته ام که میخوام نباشم اصلا

اکا مگه دست ماست

قوی باش عزیزم

یادت باشه دنیا به آدمای ضعیف رحم نمیکنه

نزدیکترین کس آدم کاری نمی تونه برات بکنه اگر خودت به فکر خودت نباشی

دیر یا زود وقت همه مون تموم میشه

برای رفتن و نبودن تعجیل داشتن هنر نیست

بساز خودتو

اونقدر قوی بساز که به حال الانت بخندی