2777
2789
عنوان

زنداییم عروسی داداشش دعوت نکرد منو

353 بازدید | 29 پست

قبل تیکه پاره کردن من بخونین متن

زنداییم عروسی داداشش هس بعد همه دخترخاله پسر خاله و دختردایی هام دعوت کرده خاله ها و داییامم همینطور فقط یدونه منو سوا کرده راستش هم از شانسم هم از اینکه بقیه براحتی منو کنار میذارن دلم گرفته من حتی دوبار برای باباش دارو کمیاب پیدا کردم بردم

نمیدونم چرا دست من نمک نداره اختمالا با خودش میگفته من نه برو خودم میارم نه ناراحت میشم اما من ناراحت شدم به مامانم مستقیم گفتم من همه مراسمام اونارو دعوت کردم مامانم به مامان بزذگم گفته اونم ب داییم زنگ زده گفته بعدشم زنداییم زنگ زده گفته اونا خودشون گفتن دعوتمون کن ک میدونم الکی میگه حالا میخام تولد پسرم دعوتش نکنم حق دارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دعوت نکن

حق داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دعوت نکنی ها

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حتی بعدا هم زنگ زده انتظار داشتم بگه فراموش کردم اما خیلی راحت گفته اونا خودشون گفته بودن🫤

خوب تو هم برای همه مراسماتتون اونو دعوت نکن،گلایه هم کرد بگو بقیه خودشون گفتن دعوتمون کن

کلاً باهاش دهن به دهن نشو،چون داداشتو بر علیهت پر میکنه

والا من باشم شماره اشونو پاک میکنم فراموش میکنم همچین کسیو میشناسم دارو که هیچی لیوان آبم دستشون نمیدم، بعد تو اومدی نظرسنجی گذاشتی؟ درکت نمیکنم متأسفانه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
افرین این خیلی خوبه اما امروز خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرا انقد روحیه م حساس شده

روحیت حساس نشده اتفاقاً هر کس دیگه هم جای تو بود ناراحت میشد،اگه کلاً عروسیشون را خصوصی میگرفتن کسی ایراد نمیگرفته اگه تو رو دعوت نمیکرد،ولی وقتی تا دختر خاله پسر دایهات رو دعوت کرده پس معلومه هدفی داره پشت

اشتباه کردی گلایه کردی باید باعملت نشون میدادی تولد دعوت نکن

من خودم فقط به مامانم گفتم اتفاقا خیلی ب مامانم گفتم نگو ولی متاسفانه مامانم مثل من تحمل نداره اخه ما خیلی احترام میذاریم مامانمم ناراحت شده بود