2777
2789
عنوان

فردا تموم میشه ....

1523 بازدید | 77 پست

شش سال ازدواج کردم شوهر دائم العصبانی دارم...خیلی اذیتم میکنه هیچی نداره جز پول که دلخوشش باشم نه عشق و محبت بلده نه میل جنسی درست حسابی داره نه خانواده خوب داره نه به گردش و تفریح اهمیتی میده نه هدفهای من براش مهمه شش ساله خاطره ای از اینکه جایی رفته باشیم برای تفریح دوتایی ندارم ازش! خیلی افسرده شدم خیلی مریضم همش گریه میکنم تا میام با زبون خوش و منطق چیزی بهش بگم میگه تو‌دیوونه ایی !عشق و عواطف و هیجانات انسانی بی معناس !فقط و فقط پول! امروز هرچی طلا خریده بود همشو با سیم چین در اوردم گذاشتم جلوش فردا بچمم بر میدارم میرم خونه پدرمم! هرشب ساعت ۱۲میاد خونه امشب سالگرد ازدواجمون بود با عشق تمام ازش خواستم زودتر بیاد کاری بیرون نداره یعنی ادم بیکاریه رفیق بازی میکنه تا اون موقع شب!دیگه نمی خوام تحملش کنم ترس از دست دادنمو نداره به نظرتون کار درستی میکنم؟؟

هرچی طلا داری را جمع کن ببر با خودت بدی که چی !!!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم اختلاف سنی دارید؟

به نظر تان اختلاف سنی صرفا دلیل اختلاف میتونه باشه؟؟!

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

عزیزم اولا که طلاهاتو نده اونا ماله خودته 

با این چیزایی که گفتی ام راهی واسه ادامه دادن نداری اول اینکه درخواست طلاق نده مهرتو بذار اجرا دوم اینکه بچه تو تا جایی که میتونی متوجه چیزی نکن منم الان تو شرایط بدی ام چند روز قهریم ولی مشکل از هردومونه

عزیزم اختلاف سنی دارید؟

چ ربطی داره!!!!

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
هرچی طلا داری را جمع کن ببر با خودت بدی که چی !!!

مال من نیست که خودش خریده!!همینجوری منتشو رو سرم میذاره هر وقت دعوامون شه میذاره تو‌ گاو صندوق رمز عوض میکنه بیشتر از این نمی خوام تحقیر بشم